Serik Görev dağılımı sonrası Başkan Aputkan'a ziyaret

Görev dağılımı sonrası Başkan Aputkan'a ziyaret

Paylaş
Görev dağılımı sonrası Başkan Aputkan'a ziyaret

Görev dağılımı sonrası Başkan Aputkan'a ziyaret

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, 31 Mart'ta yapılan olağan genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yaptı. Yönetim toplantının ardından Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret etti.

Serik Belediyespor yönetim kurulu, Kulüp Başkanı Ali Aksu başkanlığında toplandı. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımı; Kulüp Başkanı Ali Aksu, başkan yardımcıları Halil Deligöz ve Mustafa Kara, Genel Sekreter Yusuf Akgül, Hukuk İşleri Sorumlusu Hasan Devrim Ünsal, altyapı sorumluları Ali İşlek, Ufuk Koca, sayman Yusuf Yılmaz, taraftarlardan sorumlu üye Cengiz Doğan, tesislerden sorumlu üyeler Adnan Yılmaz, Mehmet Çolakoğlu, reklam işleri sorumlusu Süleyman Kanmaz, kamp ve ulaşım sorumlusu Ramazan Tepe, basın sözcüsü Namık Kemal Kılınç şeklinde gerçekleşti.

Yönetim kurulu toplantının ardından Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Aputkan, "Serik Belediyespor'u birlik, beraberlik içerisinde hep birlikte iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Alt yapıya önem vermeliyiz. Kulübün marka değerini yükseltmek için çalışacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Ali Aksu da "Yeni yönetim olarak var gücümüzle çalışıp, takımımızı en iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Serik Belediyespor hepimizin ortak paydasıdır. Hep birlikte el ele vererek takımımıza sahip çıkacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı