Bakım Görkemli kirpikler için bu önerileri uygulayın

Görkemli kirpikler için bu önerileri uygulayın

Paylaş
Görkemli kirpikler için bu önerileri uygulayın

Makyaj sanatçıları kirpiklerimizin daha dolgun, uzun ve kıvrımlı görünmesi için bazı hileler kullanıyorlar. İşte sizin için daha güzel kirpiklere ulaşmanın püf noktaları...

KIVRIMLARINIZ UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE

Haberin Devamı

Bu iki formülü uzun süre kalıcı kıvrımlar elde etmek ve kalıcı bir görüntüye sahip olmak için beraber uygulayabilirsiniz. Öncelikle birinci maskaranızı normal ve düzenli bir şekilde sürün. Su geçirmez özellikte olan ikinci maskarayı da üzerine geçiş yapın.

MUHTEŞEM BİR RENK İÇİN

Kırmızı veya sarı renkte saçlara sahipseniz siyah maskara her zaman sizin için doğal görünmez. Doğal görünüm için sadece üst kirpiklerinizde siyahı kullanın. Alt kirpikleriniz için, gözlerinizi açacak ve siyahtan daha inatçı görünen kahverengi bir gölge kullanın.

DOLGUN HACİMLİ VE UZUNLUK İÇİN

Bu hile ile mükemmel ayrılmış, uzun ve hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Öncelikle hacim için kirpiklerinizi kalınlaştıracak bir maskara kullanın. Daha sonra kirpiklerinizi ayırmak için, ortasından ucuna doğru diğer maskarayı uygulayın.

Haberin Devamı

CANLI RENKLER

Kirpikleri beyaz esaslı bir astarla kaplamak, gökkuşağı rengini daha da koyulaştırırken, siyah rengini her zaman daha ince ve görünür hale getirecektir. Renkli bir maskarayı sadece kirpiklerin ucuna veya tabanına sürmeyi deneyin.