Dünya Görülmemiş protesto: Hizmetini beğenmediği bankaya striptizci çağırdı!

Görülmemiş protesto: Hizmetini beğenmediği bankaya striptizci çağırdı!

Paylaş
Görülmemiş protesto: Hizmetini beğenmediği bankaya striptizci çağırdı!

Rusya'da müşterisi olduğu bankanın hizmetinden memnun olmayan bir adam, şubeye yanında iki striptizciyle giderek protesto etti

Rusya’nın başkenti Moskova’daki bir bankada müşteri temsilcisinin soğuk davranışından rahatsız olan adam, bankaya bir sonraki gelişinde herkesi şaşkına çevirdi.

"ÇALIŞANLAR ÇOK SOĞUK" DEDİ STRİPTİZCİ GETİRDİ


İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre ismi açıklanmayan adam, girdiği bankanın memurlarının kötü hizmetini eleştirdi ve “Çalışanlar çok soğuk ve ilgisiz” açıklamasını yaptı.

"HİZMET ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR"


Daha sonra bankaya giden adam, yanında kalem etekli ve gömlekli iki kadınla girdi. Bankada biraz oyalanan iki kadın adamın çaldığı müzikle birlikte soyunmaya başladı. Bu sırada oradaki çalışanlara ve müşterilere bağıran adam, “İşte hizmet öyle olmaz böyle olur” dedi.

BANKA YÖNETİMİ ŞİKAYETÇİ OLDU


Sözcü'nün aktardığı habere göre iki kadın; masa ve bankoların tepesine çıkıp tamamen soyunurken, banka yönetimi durumu güvenlik görevlilerine bildirerek adamdan şikayetçi oldu. Polisin, adam ve striptizciler hakkında bir işlem başlatıp başlatmadığına dair bir açıklama yapılmadı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER



Müzik grubu Pussy Riot da benzer bir hamleyle Moskova’daki bir katedralde eylem düzenlemiş ve gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı