Türkiye (Son Dakika) Göz çukuruyla otomobil çekti!

Göz çukuruyla otomobil çekti!

Paylaş
Göz çukuruyla otomobil çekti!

Göz çukuru ve elmacık kemiklerine, sapını çengel gibi yaptığı 2 yemek kaşığını sokan Zafer Pezük, 1 ton 200 kilo ağırlığındaki otomobili çekti

Kocasinan ilçesi Yeşilmahalle semtinde PVC üzerine atölyesi bulunan 32 yaşındaki Zafer Pezük, Mimarsinan Organize Sanayi'nde bir fabrikada, yüzünün göz çukuru ve elmacık kemiklerine kanca haline getirdiği 2 yemek kaşığını yerleştirdi.

Vitesi boşa alınan 1 ton 200 kilo ağırlığındaki otomobili, geri geri hareket ederek, kaşıklara bağlı iple 5 metre kadar çeken Zafer Pezük, gösteriyi izleyenler tarafından alkışlandı. Daha önce, beline bağladığı kemerle yolcu otobüsü, kamyon, TIR ve tramvaya ait bir vagonu çektiğini belirten Pezük, şunları söyledi:

"Bir İngiliz vatandaş, benim gibi göz çukuru ve elmacık kemiklerine bağladığı bir aparatla 400 kilo ağırlığındaki 3 tekerlekli bir bisikleti çekerek Rekorlar Kitabı'na girmiş. Ben ise 1200 kilo ağırlığındaki otomobili çekiyorum. Resmi başvuruları tamamlayıp , Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyorum. Bir yolcu uçağını da çekmek için de izin bekliyorum."

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6916","6916","201203","6916-8.jpg");

GÖZ DOKTORU NE DİYOR?

Kayseri'nin tanınmış göz mütehassıslarından Fatih Günalan, Zafer Pezük'ün yaptığı etkinliği ki şeklinde konuştu

Vedat DOĞAN / KAYSERİ, (DHA)