Gündem Gözler, icralık ikinci ellerde

Gözler, icralık ikinci ellerde

Paylaş
Gözler, icralık ikinci ellerde

Doların yükselmesi, sıfır otomobil fiyatlarının artması gözleri icralıklarda ucuz fiyatlara satılan ikinci el otomobillere çevirdi

Doların yükselmesiyle sıfır otomobillerin fiyatlarının artması gözleri ikinci el otomobil piyasasına çevirdi. Otomobil pazarlarında da ikinci el otomobil fiyatlarının artmasıyla birlikte icradan çok ucuza satışa sunulan otomobiller dikkat çekmeye başladı.

Türkiye genelindeki bütün ihale şartnamelerinin yayınlandığı, herkesin ihalelerden haberdar olmasını sağlayan Türkiye’nin ilk ve tek resimli icra ihaleleri sitesi İcralik.com’da 2. el arabalara olan rağbette son günlerde patlama yaşanıyor.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklama yapan icralik.com’un genç kurucusu Can Emrah Özoral, “Doların artmasıyla birlikte son günlerde ülkemizde sıfır araçlara olan talep azaldı. Pazarlarda satılan ikinci el araçlara da zam gelince alıcılar icra sitelerine yöneldi. İcralik.com sitesindeki 2. el araçların normalden çok daha uygun fiyata satılması kullanıcıları icralık araçlara yönlendiriyor. Alım gücü düşük olan tüketiciler ve uygun fiyatlı lüks bir otomobile sahip olmak isteyen kullanıcılar sitenin sıkı takipçileri arasında yer alıyor. Bir aylık bir süreçte siteye giriş çıkışlarda inanılmaz bir artış yaşandı” dedi.

Piyasa değeri 120.000 TL olan 1997 model Audi Q7’ye 80.000 TL; 2008 model Mercedes Vito’ya 27.000 yerine 15.600 TL; 2009 model Renault Megane’a 29.000 TL yerine 15.000 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sitede, otomobillerin yanı sıra ev, arsa, fabrika, bağ, bahçe, tekne ve daha birçok farklı ihale haberine de ulaşılabiliyor.