Spor Gözyaşlarıyla veda etti

Gözyaşlarıyla veda etti

Paylaş
Gözyaşlarıyla veda etti

Portekizli yıldız Simao Sabrosa'nın Beşiktaş'a maliyeti belli oldu. Asbaşkan Serdal Adalı, Simao için Atletico Madrid'e 900 bin euro ödeyeceklerini açıkladı

Beşiktaş'ın bu hafta başında anlaşmaya vardığı ve yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Simao Sabrosa'nın, Türkiye'ye yılbaşından sonra geleceği öğrenildi. Bonservisi için Atletico Madrid kulübüne 900 bin Euro ödeyen Siyah Beyazlı kulüp, Portekizli oyuncu ile 2 buçuk yıllığına mukavele imzalacak.

Haberin Devamı

BORSAYA DA BİLDİRDİLER

Kulüpten yapılan açıklamaya göre bonservisine 900.000 euro ödenen Simao, önümüzdeki 6 aylık dönemde 2.2 milyon euro alacak.

Sonraki 2 yılda ise sezon başına 2.5 milyon euro ödenecek olan Simao Sabrosa'nın 2.5 yıl sonundaki maliyeti 8.1 milyon euroya ulaşacak.

Siyah beyazlılardan borsaya gönderilen açıklama şöyle: Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa'nın transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile anlaşılarak, oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya sözleşme bedeli olarak 2010-2011 yarım sezonu için 2.200.000 avro, 2011-2012 sezonu için 2.500.000 avro ve 2012-2013 sezonu için ise 2.500.000 avro ücret ödenecek olup; kulübü Atletico Madrid'e ise 900.000 avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Haberin Devamı

HÜZÜNLÜ VEDA

Simao’nun, bugün düzenlediği basın toplantısında oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, 3,5 sezon formasını giydiği Atletico Madrid’de kimseyi hayal kırıklığına uğratmadığını söyledi.

"Atletico Madrid beni daha büyük bir futtbolcu ve iyi bir profesyonel yaptı" diyen 31 yaşındaki Simao, "Atletico’ya geldiğimden beri kupa kazanmak için hep çaba gösterdik ve hayatım boyunca hiç unutamayacağım 2 Avrupa kupası kazandık. Takım olunca, hep birlikte düşününce daha güçlü olduğumuzu ve herşeyin daha kolay çözüldüğünü burada öğrendim. Beni bu şekilde, olağanüstü güzel uğurlayan takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür etmeliyim. Bu formayı giymek benim için bir zevk ve onur oldu. Veda etmiyorum, çünkü bir Atletico taraftarı olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.