Spor Grekoromen güreşin şampiyonları belli oldu

Grekoromen güreşin şampiyonları belli oldu

Paylaş
Grekoromen güreşin şampiyonları belli oldu

Trabzon'da yapılan Büyük Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'nda, 55 - 60 ve 120 kilogramda bugün yapılan final maçlarında şampiyonlar belli oldu

Trabzon'da dün başlayan Büyük Erkekler Grekoromen Şampiyonası'nda bugün üç kategoride final müsabakaları oynandı. 55 Kilogramda Ankara Şampiyon Güreşçiler Spor Kulübü'nden Bayram Özdemir altın madalyayı kazanırken, İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Harun Bozoğlu gümüş madalyayı kazandı.

Bronz madalyaları ise İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü'nden Erhan Karakuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Hammet Rüstem aldı. 60 kilogramda ise İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü'nden Mevlüt Arık altın madalyayı alırken, İstanbul Güreş İhtisas Spor Kulübü'nden Abdullah Soytürk gümüş madalya da kaldı.

Haberin Devamı

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına yarışan Enes Başar ve İzmir Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Abdülsamet Uğurlu da bronz madalya almayı başardı. Günün son finali ise 120 kilogramda yapıldı. Altın madalyayı Aksihar Belediyespor'dan İsmail Güzel aldı.

Gümüş madalyayı Kasımpaşa Spor Kulübü'nden Bayram Migar alırken, bronz madalyaları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Atilla Güzel ve Ankara Karagücü'nden Mustafa Çetinyürek aldı. Güreş şampiyonasına yarın yapılacak olan müsabakalarla devam edilecek.

DHA