Spor Gremio Galatasaray'ı 'ciddiyetsizlik'le suçladı

Gremio Galatasaray'ı 'ciddiyetsizlik'le suçladı

Paylaş
Gremio Galatasaray'ı 'ciddiyetsizlik'le suçladı

Grenimo Kulübü, son dakikada transferi askıya alınan Alex Telles için Galatasaray'a sert ifadeler kullandı

Galatasaray’ı ciddiyetsizlikle suçlayan Brezilyalı kulüp, sarı kırmızılı yönetimin varılan anlaşmaları son anda değiştirerek bu transferi çıkmaza soktuğunu açıkladı. Gremio Kulübü Sportif Direktörü Rui Costa, Galatasaray’a ironik göndermelerde de bulunarak karşılaşmanın ikinci yarısının 48. dakikasında böyle bir değişikliği kabul etmemiz imkansızdı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alex’in, Brezilya liginde kulvarında en iyi oyuncu seçildiğine dikkat çeken Rui Costa, "Sözleşmede bazı maddelerde anlaşma sağlanmış ise bunu yerine getirmeniz gerekir. Son anda o maddeleri değiştiremezsiniz, ben Gremio kulübünü risk altına sokamam" diye konuştu.

Gremio Kulübü Sportif Direktörü Rui Costa, sözleşmenin sadece askıya alındığını, her şeyin henüz bitmediğine de dikkat çekerek bu transferin şimdilik yatmasından Alex’in üzgün olduğunu, ancak kendisine "Galatasaray olmaz ise sorun yok, ben Gremio kulübünde devam ederim" mesajı verdiğini söyledi.

Bu arada Alex Telles’in transferinin askıya alınmasından büyük şaşkınlık yaşayan menajer Fernando Otto, Brezilya’da bir radyoya açıklamalarda bulunarak, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile sürekli bu konuyu konuştuğunu ve İtalyan teknik adamın da şaşkınlık yaşadığını belirtti. Mancini’nin bu oyuncuyu çok istediğini de vurgulayan Otto, bu transferin gerçekleşebilmesi için önlerinde 48 saat süre olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Menajer Fernando Otto, oyuncu Alex ile havalimanında İstanbul’a hareket etmek üzereyken Galatasaraylı bir yöneticinin kendisini arayarak yeni şartlar getirdiğine işaret ederek bunları Gremio Başkanı Fabio Koff ile konuştuklarını, başkanın ise sert bir ifade ile "Hayır" cevabı verdiğini açıkladı. Alex’in geleceği hakkında endişe taşımadığının da altını çizen Otto, bu haberin internete düşmesinin ardından hemen İtalya’dan teklif aldıklarını ve bu oyuncuyu Türkiye olmaz ise İtalya ligine götürebileceğine dikkat çekti.

Mehmet ÇİFTÇİ/DHA