Türkiye (Son Dakika) Grup seksli fuhuşa suçüstü

Grup seksli fuhuşa suçüstü

Paylaş
Grup seksli fuhuşa suçüstü

Antalya'da fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine bir eve baskın düzenleyen polis, Azerbaycan uyruklu 3 kadını, bir erkekle ilişkiyi girdikleri sırada yakaladı

Olay Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine gelen bir e-mail ihbarıyla ortaya çıktı. Merkez Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi’ndeki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarıyla harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ahlak Büro Amirliği dedektifleri, dün akşam saatlerinde fuhuş yapıldığı ihbar edilen apartman dairesine baskın düzenledi. Baskında, odalardan ikisinde erkeklerle fuhuş yapan 2 Türk kadın ile bir diğer odada erkek müşteriyle grup seks yapan Azerbaycan uyruklu 3 kadın yakalandı. Adı açıklanmayan erkek, kadınlara 2 saat için 1000 TL ödediğini söyledi.

Haberin Devamı

Polis 3 erkek müşteri ile 5 kadını gözaltına aldı. Erkek müşteriler ve 2 Türk kadın ifadeleri ve sağlık kontrollerinin ardından serbest bırakıldı. Grup seks yaparken suçüstü yakalanan Azerbaycan uyruklu 23 yaşındaki P.H., aynı yaştaki Y.H. ve 27 yaşındaki S.F., kan örnekleri alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)