Gündem GSB mülakat sonuçları açıklandı mı? Spor Bakanlığı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB mülakat sonuçları açıklandı mı? Spor Bakanlığı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Paylaş
GSB mülakat sonuçları açıklandı mı? Spor Bakanlığı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB sürekli işçi alımında bir kısım kura çekilişi sonucunda göreve başladılar. Bir kısım da mülakata girdiler. Son mülakat 17 Mayıs'ta gerçekleşti. Mülakatın üzerinden 1 buçuk ay geçti fakat il müdürlüklerinden yapılan bir duyuru olmadı. heyecan dorukta ve adaylar "GSB mülakat sonuçları açıklandı mı?" sorusunu sürekli yöneltiyor.

GSB mülakat sonuçları açıklandı mı? Gençlilk ve Spor Bakanlığı'nın sözlü sınava girenler 17 Mayıs'tan bu yana bir açıklama bekliyor. Açıklamanın gelmemesi nedeniyle adaylar, sürekli olarak bakanlığın resmi sitesine ziyarette bulunuyor.

Haberin Devamı

GSB MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Türkiye'nin 81 ilinde yurttaşlar Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı için başvurdu. Mülakat sonuçları için herhangi bir açıklama hala yok. Beklentiler ise en sonuçların bir hafta içinde açıklanması... Bu arada sonuçlar il müdürlüklerinden ilan edilecek.

SÖZLÜ SINAVDA 70 PUAN ZORUNLULUĞU

Sözlü sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekiyor. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek.

Ayrıca bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu'nun ilgili hükümleri gereği Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak.

Haberin Devamı