Spor GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bakanlıktan açıklama var mı?

GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bakanlıktan açıklama var mı?

Paylaş
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bakanlıktan açıklama var mı?

On binlerce aday Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sitesini şu sıralar sık sık ziyaret ediyor. Bunun nedeni iki aydır açıklanmayan mülakat sonuçları... Adaylar hemen hemen her gün "GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunu yöneltiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) mülakat sonuçları aradan iki ay geçmesine rağmen hala açıklanmış değil. Adaylar sosyal medya üzerinden taleplerini dile getirip bir an evvel sonuçların açıklanmasını istiyor. Peki herhangi bir gelişme var mı?

Haberin Devamı

GSB MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Türkiye'nin 81 ilinde yurttaşlar Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı için başvurdu. Mülakat sonuçları için herhangi bir açıklama henüz yok. Sonuçlar il müdürlüklerinden ilan edilecek.

SÖZLÜ SINAVDA 70 PUAN ZORUNLULUĞU

Sözlü sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekiyor. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek.

Ayrıca bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu'nun ilgili hükümleri gereği Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak.