Merkez GSK kadın basketbol takımı, Play-Off hedefine ilerliyor

GSK kadın basketbol takımı, Play-Off hedefine ilerliyor

Paylaş
GSK kadın basketbol takımı, Play-Off hedefine ilerliyor

GSK kadın basketbol takımı, Play-Off hedefine ilerliyor

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- MERSİN Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK kadın basketbol takımı, evinde konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 78-71’lik skorla yenerek, Play-Off hedefine ilerledi.
Karşılaşmanın ilk periyodunda gösterdiği güçlü savunma ile rakibini baskılayan GSK kadın basketbol ekibi, birinci periyodu 18-8 önde kapattı. Mersin ekibi, 42-29’luk skorla kapattığı 2. periyodun ardından 3. periyotta da ağırlığını koruyarak 65-49’la önde bitirdi. Güçlü defansı ile Karşıyaka Çarşı ekibini 4. periyotta da zorlayan GSK kadın basketbol ekibi, karşılaşmayı 78-71 önde bitirerek Play-Off’a hazır olduğunu gösterdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Baş Antrenörü İbrahim Sağdıç, maçın ardından yaptığı değerlendirmede Play-Off için önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Play-Off’a gitmek istiyoruz. Karşıkaya çok değerli bir takım. İlk maçta kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyorduk. Bizim için iyi oldu. Önümüzde önemli maçlar var. Yukarılarda bitirip, sıralamada istediğimiz bir takım var onunla eşleşmek istiyoruz. Kızlar bunu yapabilecek güçteler. Onları yürekten kutluyorum. Çok büyük emek sarf ediyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı Kaptan Yardımcısı Yaren Gündüz, "Play-Off yolunda bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Bu maçı çok istiyorduk takım olarak. Bizim için çok önemliydi. Karşıyaka galibiyetini kentimize armağan ediyorum. Çok mutluyum. Hedefimiz play-off; normal sezonu en yukarıda bitirerek Play-Off’ta iyi bir takımla eşleşip Play-Off’u da geçmek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı