Bilim - Teknoloji GTA 5 para dağıtmaya başladı!
Paylaş
GTA 5 para dağıtmaya başladı!

Rockstar, GTA 5 Online'da yaşanan sorunları affettirmek için, herkese para dağıtıyor!

GTA V piyasaya çıktığı gibi birbirinden farklı altı tane rekor kırdı ama herkes, onun online modunun peşindeydi. Özellikle oyunun üretimi aşamasında sık sık reklamı yapılan multiplayer mod, ne yazık ki açılışlarından itibaren birçok sorunu da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Rockstar'dan gelen bir açıklamaya göreyse, Ekim ayı içerisinde GTA V Online'a girmek isteyen tüm oyunculara, 500.000 dolarlık kocaman bir özür parası ödeneceği dile getirildi. "Stimulus package" olarak dile getirilen ödeme, ay içerisinde oyuna girmeye çalışan ve envai çeşit zorlukla karşılaşan oyunculara, bir nevi özür mahiyetinde hazırlanmış.

GTA V'in tek kişilik senaryosundan alakasız olarak, 16 kişinin aynı harita üzerinde, farklı şekilde oyun deneyimi yaşamasına imkan sunan online mod, Ekim ayı itibari ile hayata geçirilmiş ve milyonlarca oyuncunun istilasına yenik düşmüştü. Rocstar'ın yayınladığı nottaysa şu bilgiler yer alıyor; "GTA Online'nın başladığı ilk günlerde, birçok teknik sorunla karşılaşmıştık. Her ne kadar şu anda işler yolunda gitse de Ekim ayı içerisinde GTA V Online oynamış ve ay sonuna kadar oynayacak tüm oyuncularımıza "Stimulus package" hazırlamış bulunmaktayız."

Haberin Devamı

Online mod içerisinde oyuncular birbirleri ile ya da birbirlerine karşı olarak farklı işler yapabiliyor ve kazandıkları paralar ile oyun içerisinde ev, araba gibi mal, mülk edinebiliyorlar. Bahsi geçen özür parasınaysa, oyun içerisinde bulunan ATM'ler ve de akıllı telefonlar üzerinden ulaşılabilecek. İlk parti, bu hafta, 250,000 dolar olarak tüm oyuncuların hesaplarına yatmış olacak.

Resimlerle: GTA 4 hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı!

Kaynak: CHIP Online