Yaşam GTA 5 satışları artmaya devam ediyor

GTA 5 satışları artmaya devam ediyor

Paylaş
GTA 5 satışları artmaya devam ediyor

Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan içinde bol görev, bol aksiyon ve bol macera barındıran Grand Theft Auto V (GTA 5) büyük bir satış başarısına imza attı

GTA 5 birçok oyunsever için bir bağımlılık bir yaşam tarzı olarak dikkat çekiyor.Kendi hayatlarında bulamadıkları aksiyonu bir nevi oyunda buluyorlar.Oyun o kadar mükemmel grafiklere sahip ki bir nevi olayları aksiyonu bire bir yaşıyorsunuz. Oyun içeriği olarak normal bir insan olarak başlasanız da özgürlüğünüz ve görevler sizi ayrı bir dünyaya taşıyor. Oyun Kaliforniya eyaletinin güneyini temel alarak oluşturulmuş olan San Andreas eyaletinde geçiyor ve burada hayatınızı bir nevi kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

GTA 5 satışları artmaya devam ediyor

Durum böyle olunca oyunun hayranları da artıyor.2013 yılında hem PlayStation 3 hem de Xbox 360 oyun son olarak 2015 yılında PC platformuna taşınan oyun hala en çok satanlar arasında yer almasını biliyor. Oyunun dağıtımcılığını yapan Take-Two Interactive’in paylaştığı yeni rakamlara göre GTA 5, toplamda 54 milyon satış rakamını aşmış durumda.

Power Bank Tercih Etme Kılavuzu