Bilim - Teknoloji GTA 5'ten bomba gibi kutu!
Paylaş
GTA 5'ten bomba gibi kutu!

GTA 5, bu özel sürümüyle özel içeriğin adeta "dibine vuruyor." İşte o sürüm ve kutunun içindekiler!

Oyun dünyasının belki de en çok beklediği oyun olma özelliğine sahip nadir yapımlardan birisi olan Grand Theft Auto V, giderek gün yüzüne çıkmaya başladı. Rockstar'dan yapılan son güncellemedeyse, merak edilen farklı iki detay gözler önüne serildi: GTA V Collector's Edition ve Special Edition.

Haberin Devamı

Artık birçok oyundan alıştığımız bu özel kutu modelleri, GTA V ile dopdolu çıkıyor karşımıza. İlk olarak Collector's Edition'dan başlayalım. Kocaman siyah bir kutu içerisinde satışa çıkacak olan ürün, içerisinde özel çizim kitabı, mavi olarak basılmış ve üzerinde birçok gizli bölümü gösteren Los Santos haritası, GTA V logolu ve anahtarlı emanet çantasına sahip olduğu gibi yetmezmiş gibi bir de LosSantos yazılı beysbol şapkasını beraberinde taşıyor.

Collector's Edition içerisindeki dijital içerikse oyuna Plane Trials bölüm paketini ekliyor. Pek tabii birçok oyun içi kıyafet, dövme, normalde bulunmayan silah, özel araçlar ve kendilerini depolamak için şahsa münhasır bir garaj da söz konusu. Bu özel kutu ile gelecek belki de en önemli özellikse Trevor, Michael ve Franklin isim karakterlerimizin özel yeteneklerini yüzde 25 hızlandırmalarına yarayan bonus olacak. Tüm bunların haricindeyse online ortamlarda herkesten farklı karakter yaratmamız da mümkün kılınacak.

Haberin Devamı

Diğer taraftan, oyunun Special Edition versiyonunu satın alırsanız, Collector's Edition'daki birçok detaydan mahrum olacaksınız demektir. Bunlar arasındaysa başta, içerisinde eşyaları barındıran dev siyah kutu yer alıyor. Emanet çantası, şapka, özel online karakter yaratma, farklı araçlar ve garaj da Special Edition'da bulunmayan eklentiler arasında... Standard edition'u ön sipariş verenler de düşünülmüş ve kendilerine "Atomic Blimp"u kullanma şansı verileceği açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.

Oyunun her türlü modelinin ön siparişi bulunacağı şimdilik netlik kazandı, nitekim ücretleri konusunda hiçbir açıklama yapılmış değil.

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Kaynak: CHIP Online