Spor Guardiola, Manchester City tarihine kara leke sürdü!

Guardiola, Manchester City tarihine kara leke sürdü!

Paylaş
Guardiola, Manchester City tarihine kara leke sürdü!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli olurken,Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City büyük hayal kırıklığı yarattı. Monaco'ya 3-1 yenilen İngiliz ekibi ilk kez bir Devler Ligi maçının ilk yarısını şut atamadan tamamladı.Hedefte ise İspanyol hoca vardı.

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, en büyük hayal kırıklığına da imza attı... Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Monaco sahasında ağırladığı İngiliz ekibi karşısında mükemmel bir ilk yarı oynadı.

Manchester’da oynanan ve 5-3 sona eren maçın rövanşında 2-0 öne geçen Monaco, Manchester City’nin hücum yapmasına da engel oldu.

TARİHLERİNDE İLK KEZ…


İlk yarıda hiç şut çekemeyen ve hiç isabetli orta yapamayan Manchester City adeta rakibine ezildi. Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City tarihi boyunca ilk kez, bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısını şut atamadan tamamladı.

100. MAÇI ŞANS GETİRMEDİ


Alex Ferguson, Valeriy Lobanovskiy, Jose Mourinho, Jupp Heynckes, Louis van Gaal, Arsene Wenger, Giovanni Trapattoni gibi isimlerin arasına katılan Pep Guardiola 100. kez Devler Ligi maçı oynarken üzüldü.

Daha önce çalıştırdığı Barcelona ve Bayern Münih'te Şampiyonlar Ligi kupasını 2 kez kaldıran, 5 defa da yarı final oynayan İspanyol teknik adam, kariyerinde ilk kez çeyrek finali göremedi.

Haberin Devamı