Yaşam Gucci’den ses getirecek yeni proje !

Gucci’den ses getirecek yeni proje !

Paylaş
Gucci’den ses getirecek yeni proje !

Gucci’nin Kreatif Direktörü Alessandro Michele sanatseverleri heyecanlandıran yeni koleksiyonuyla karşınızda!

Angelica Hicks’in sıra dışı yaratıcı yaklaşımından ve alaycı üslubundan etkilenen Gucci’nin Kreatif Direktör Alessandro Michele şimdiyse Hicks’in birkaç çizimini seçerek sınırlı sayıda bir tişört koleksiyonuna imza attı…

Lansmanı 25 Mayıs’ta yapılan koleksiyon, ABD ve Avrupa’da özel olarak Gucci.com’dan satış sunulacak. Koleksiyonda her birinden 100’er adet üretilmiş 11 farklı tişört tasarımı yer alıyor; yani koleksiyonun dünya çapında toplam 1100 parçası mevcut bulunuyor.



Unisex özellik taşıyan tişörtlerin 11 farklı tarzı da eski tip metal bir kutuyla ambalajlanıyor; kutunun üzerindeyse tişörtteki çizimin aynısı yer alıyor.

Her tişört renkli peçeteyle sarılacak ve sert bir mukavva parçası etrafında, geleneksel gömlek paketleme usulüyle katlanacak.

Fakat bu özel koleksiyonda mevcut olan bütün baskıların bıçak izi minyatürlerini içeren bu mukavvalar, müşteriler tarafından dekorasyon amaçlı kullanılabilecek. Paketleme, koleksiyonun kendine has doğasını açıklayan ve müşterileri #guccigeeks projesine katılarak markayla bağ kurmaya teşvik eden yazılı bir kartla tamamlanıyor.


Haberin Devamı