Magazin 'Güçlü erkek istiyorum'

'Güçlü erkek istiyorum'

Paylaş
'Güçlü erkek istiyorum'

Ezel dizisindeki Şebnem karakteriyle yıldızı parlayan Bade İşçil, All Dergisi için kamera karşısına geçti

Ezel dizisindeki Şebnem karakteriyle yıldızı parlayan Bade İşçil, All Dergisi için kamera karşısına geçti. Oyunculuğun kendisini bırakmadığı sürece oyunculuğu bırakmayacağını söyleyen İşçil, tıkandığı bir yer olduğu takdirde kendisini rezil etmeyeceğini belirtiyor. Yeni projelerde içindeki Bade'nin sesini dinleyen güzel oyuncu, menajeri Şermin'e danışıyor.

Haberin Devamı

Dizide Şebnem karakterinin artık daha ön planda olduğunu söyleyen İşçil, insanlar olumlu yorumlar yaptığı zaman kendisiyle gurur duyduğunu ifade ediyor. Eskiden kozmetiğe çok düşkün biri olan İşçil, aldığı bir ürünü bir kez kullanıp bir daha kullanmadığını söylüyor. Teknolojinin kendisi için bir maşa olduğunu belirten güzel oyuncu, teknolojinin esiri olmadığını belirtiyor.

'MANTIKLI BİRİYİM'

İşçil, dizide canlandırdığı Şebnem karakteriyle dişilik dışında hiçbir ortak noktası bulunmadığını söylüyor. Romantikliğin yanı sıra mantıklı bir insan olduğunu belirten İşçil, kendini yerinde duramayan, yaratıcı, iyimser ve biraz saf olarak tanımlıyor. İnsanların tarif ettiği aşkı henüz yaşamadığını söyleyen İşçil, "Güçlü bir karakteri olmasını isterim, en çok ona önem veririm.

Haberin Devamı

Hiçbir şekilde böyle ufak şeylere takılıp kompleksler yaratan bir adamla yapamam. Özgüveni olacak, olmalı. Olmazsa ben yardımcı olurum. Onun dışında benim varlığıma da muhtaç olmalı; bunu da hissetmeliyim. Erkeğin benden daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum. Omuzu-na yaslanıp derdiğimi anlattığımda bana destek olacak birisi olmalı" diye konuştu.