Spor Güiza: Dönmek istiyorum

Güiza: Dönmek istiyorum

Paylaş
Güiza: Dönmek istiyorum

Fenerbahçeli Güiza, İspanya'ya dönmek istediğini söyledi

Fenerbahçeli Güiza, dün gece İstanbul’daki evlerinden canlı bağlantılarla İspanyol radyosuna konuştu.

Fenerbahçe’de yaklaşık 8 aydır forma giyemeyen Daniel Güiza ise konuşmasında, "Buradan ayrılmak istiyorum. İspanya’nın benim için özel bir yer. Burada beni hesaba katmıyorlar ve inşallah İspanya’ya döneceğim o gün gelir" şeklinde konuştu.

İspanyol kulüplerine olası transferleriyle ilgili sorulara Güiza, "Hercules benim hoşuma gidiyordu, bir fırsat vardı ama olmadı. Ama yeni bir fırsat çıkarsa neden olmasın" karşılığını verirken, 1. lige çıkma mücadelesi veren Granada’dan bir teklif gelmesi olasılığı için "Elbetteki hoşuma gider. Bomba olur" yorumunu yaptı.

"YETERİNCE İYİYİM"

Fenerbahçe kulübünden her ay parasını aldığını, ancak kadroya çağırılmamaktan dolayı sıkıntı yaşadığını anlatan Güiza, "Ben yeterince iyiyim. Forma giyebilmek, maçta dakika alabilmek için çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim.

Sadece antrenman yapıyorum ve maksimumu vermeye çalışıyorum. Ama henüz kadroya çağırılmadım. Antrenmandan çıkıp eve gelip dinlenip, televizyonda ya maç ya da film izliyorum" açıklamasında bulundu.

4 SOKAK KÖPEĞİNE BAKIYORLARMIŞ

Kız arkadaşı Rocio ile birlikte İstanbulpark’ın çok yakınında bir evde oturan Güiza, sokakta bulup aldığı 4 köpeğe baktığını, hatta bir tanesini 1500 Euro vererek ameliyat ettirdiğini anlattı.

Haberin Devamı