Gündem Gülen Cemaati'nin internet sitesi hacklendi

Gülen Cemaati'nin internet sitesi hacklendi

Paylaş
Gülen Cemaati'nin internet sitesi hacklendi

Gülen Cemaati'nin internet sitesi herkul.org çökertildi, siteye "Yeşil faşizme dur diyoruz" notu düşüldü

Gülen Cemaati’nin internet sitesi Herkul.org hacklendi.

Haberin Devamı

Kendilerine “DlmkHack” ismini veren hackerlar internet sitesine “Halkın yıllarca emek harcayıp yetiştirdiği ağaçları yok eden, iş yaşamında bizleri asgari ücrete mahkum eden, sağlık sisteminde parası olanın sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlayan, eğitimde sadece parası olanın okuyabileceğini söyleyen zihniyete DUR diyoruz” notunu düştü.

Açıklamada “Masum insanlara terörist damgası vuran, coğrafyamızı yarı açık cezaevine çeviren, zindanlarda halkına eziyet etmeyi reva gören, halkımızı oluşturduğu korku imparatorluğu ile sindirmeye çalışan AKePe hükümetine ve büyüttüğü üniformalı yeşil faşizme, imamına ve yaverlerine DUR diyoruz. Üniformalı yeşil faşizmin Gever’de, Erzincan’da yaptığı zulme HAYIR!!! DLMK Hack halkına zulmedenlerin, elinden emeğini, ekmeğini çalanların hesabını soracak !!! AKePe hükümetine ve işbirlikçilerine bu halkın susturulamayacağını haykıracağız !!! YAŞASIN HALKLARIN EŞİTLİĞİ !!!” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Hackerlar ayrıca, Dev-Lis, Dev-Genç, Grup Yorum ve TGB’ye teşekkür etti. Bu açıklamanın yanı sıra Grup Yorum'a ait 'Yürüyüş' adlı parçanın da fon müziği olarak internet sitesinde çalması dikkat çekiciydi.