Türkiye (Son Dakika) Gülşad öğretmen yaşam savaşını kaybetti

Gülşad öğretmen yaşam savaşını kaybetti

Paylaş
Gülşad öğretmen yaşam savaşını kaybetti

Karneleri dağıttıktan sonra Diyarbakır'daki arkadaşlarının yanına gitmek için aracıyla yola çıkan Gülşad öğretmen geçirdiği kaza sonrası ağır yaralandı. 25 yaşındaki genç öğretmen bir hafta sonra verdiği yaşam savaşını kaybetti

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi’nde, öğretmenlik yapan 25 yaşındaki Gülşad Güzel, geçen hafta karne dağıtımının ardından Diyarbakır’daki arkadaşlarının yanına giderken geçirdiği kazada ağır yaralandı. Bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tutulan Gülşad öğretmenin bu sabah yaşam savaşını kaybetmesi, öğrencilerini ve ailesini üzüntüye boğdu.

Haberin Devamı

KARNELERİ DAĞITIP YOLA ÇIKTI

2 yıldır Hilvan’da Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda Fen ve Teknoloji Bilimleri öğretmenliği yapan Gülşad Güzel, geçen cuma günü öğrencilere karne dağıttıktan sonra akraba ve arkadaşlarını görmek için 35 MPC 48 plakalı otomobiliyle Diyarbakır’a yola çıktı. Ancak, Gülşad Güzel, Siverek İlçesi yakınlarında kontrolünü kaybettiği otomobiliyle şarampole devrildi.

BİR HAFTA YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Hurdaya dönen otomobilde ağır yaralanan öğretmen, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada hayati tehlikesi saptanan ve yoğun bakım ünitesine alınan Gülşad Güzel, bu sabah doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü.

Bir hafta süren yaşam savaşını kaybeden öğretmenin ölüm haberini alan yakınları ile öğrencileri yasa boğuldu. Gülşad öğretmenin cenazesi işlemlerinin ardından ailesi tarafından defnedilmek üzere Mersin’in Tarsus İlçesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

DHA