Magazin Gülşen Belek'te tatilcileri coşturdu

Gülşen Belek'te tatilcileri coşturdu

Paylaş
Gülşen Belek'te tatilcileri coşturdu

Kurban Bayramı'nın ikinci günü Antalya'nın Serik ilçesindeki Spice Otel'de konser veren Gülşen, şarkıları ve danslarıyla izleyenleri coşturdu

Gülşen’i takım arkadaşıyla kavga ettiği iddiasıyla kadro dışı bırakılan Beşiktaş’ın kaptanı İbrahim Toraman da özel locada izledi.

Haberin Devamı

Belek Beldesi’ndeki Spice Otel’in futbol sahasında hazırlanan sahnedeki konser, havai fişek gösterisiyle başladı. Dakikalarca süren görsel şölenin ardından sahneye çıkan Gülşen programına, ’Yatcaz Kalkcaz Ordayım’ adlı şarkısıyla başladı. Dansçılarla birlikte sahneye çıkan Gülşen, yaklaşık 1,5 saat şarkılarını seslendirdi. Şarkıları kadar danslarıyla da ilgi çeken Gülşen’i yerli ve yabancı yaklaşık 1000 kişi izledi. Gülşen’in şarkılarıyla coşan tatilciler, dans ederek eğlendi.

KADRO DIŞI KALAN TORAMAN GÜLŞEN’İ İZLEDİ

Konseri Beşiktaş futbol takımının kaptanı İbrahim Toraman da özel locadan izledi. Kısa süre önce takım arkadaşı Sezer Öztürk’le kavga ettiği iddiasıyla kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, yanındaki erkek arkadaşıyla birlikte konseri sonuna kadar izledi.

Haberin Devamı

DHA