Gündem Gülten Kaya'dan Niran Ünsal'a çok sert Ahmet Kaya cevabı

Gülten Kaya'dan Niran Ünsal'a çok sert Ahmet Kaya cevabı

Paylaş
Gülten Kaya'dan Niran Ünsal'a çok sert Ahmet Kaya cevabı

'Ahmet Kaya yaşasaydı HDP'nin de bölücülük yapan herkesin de üstünü çizerdi' diyen şarkıcı Niran Ünsal'a Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'dan çok sert cevap geldi

Son dönemdeki siyasi çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Niran Ünsal, Ahmet Kaya çıkışı sonrası Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın sert tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Mikro blog sitesi Twitter üzerinden 'Ahmet Kaya yaşasaydı HDP'nin de bölücülük yapan herkesin de üstünü çizerdi' ifadelerini paylaşan Niran Ünsal'a sert bir cevap geldi.

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, yine Twitter hesabından Niran Ünsal'ı adeta topa tuttu. 'Yanlış tanımışsın sen Ahmet'i, Ahmet yaşasaydı ilk suratına tükürecek olanlardan birisi de sendin' diyen Gülten Kaya, hesabından şu mesajları paylaştı:

"Bir süredir acaba bunlar ne zaman insanlığını kaybetti diye sizi izliyorum, ama kimsenin hakkında tek yorum yapmadım yapmam da. Ama lütfen beni ailemi bizi o pis kirli oyunlarınıza alet etmeyin. Ahmet neydi herkes iyi tanır Ahmet'i benim söylemem ile Ahmet değişmez. Ahmet cesurdu, mertti ve onurluydu hiç bir zaman güçlünün yanında olmadı hep güçsüzün yanındaydı Ahmet'i hep böyle analım olur mu?"

Haberin Devamı