Antalya Gümüş sohbetler devam ediyor

Gümüş sohbetler devam ediyor

Paylaş
Gümüş sohbetler devam ediyor

Gümüş sohbetler devam ediyor

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin yaşlı evlerinde, kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra sağlık ve sağlıklı yaşlanma konularında 'Gümüş Sohbetler' adıyla bilgilendirme çalışması yapılıyor.

Muratpaşa'da geçen yıl hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana kendi müdavimlerini oluşturan Çifte Kuyular Yaşlı evinde 'Gümüş Sohbetler' adıyla çeşitli konularda söyleşiler düzenleniyor. Açıldığı günden bu yana yaşlıların ihtiyaç duyabileceği birbirinden farklı kültür sanat kurslarının yanında, Gümüş Sohbetlerle Sağlık ve sağlıklı yaşlanma konularında uzman kişiler tarafından bilgilendirmeler yapılıyor.

Medical Park Hastaneleri işbirliği ile Çifte Kuyular Yaşlı evinde akupunktur ile ağrı tedavisi ve zayıflama konulu gümüş sohbetler etkinliği Dr. Dündar Kaçar tarafından gerçekleştirildi. İlaçsız bir tedavi yöntemi olması nedeniyle yaşlıların büyük ilgisini çeken akupunktur yöntemi yaklaşık 2 saat süren seminere dönüştü. Seminer uzman hekimin, kıdemli kent sakinlerinin sorularını cevaplaması ile son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı