Spor Gümüşhane'de ilk hedef yerli pasör

Gümüşhane'de ilk hedef yerli pasör

Paylaş
Gümüşhane'de ilk hedef yerli pasör

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, ilk hedeflerinin yerli bir pasörle anlaşmak olduğunu söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, voleybolda en önemli oyuncunun pasör olduğunu belirterek, "Geçen sezonlarda da takımımız pasör mevkisinde sıkıntı yaşadı, bu sezon aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İlk hedeflerinin yerli bir pasörle anlaşmak olduğunu ifade eden Terzi, şunları söyledi:
"Bu amaçla üç sporcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu sporculardan birini bu hafta içerisinde transfer ederek sözleşme imzalayacağız. Bu transferimizin gerçekleşmesinin ardından en az iki yabancı oyuncunun transferini gerçekleştireceğiz. Takımımızda iki yıl oynayan ve görüşmelerimizin sürdüğü Maiyo ile henüz anlaşma sağlanamadı. Maiyo, gerek oynadığı oyun gerekse sempatik yapısı ile çok iyi bir sporcu. Taraftarlarımız da Maiyo’yu çok seviyor. Umarız görüşmelerimizden olumlu sonuç alırız."

Kulüp olarak A takıma aday genç oyuncuları 15-30 Haziran’da gelişim kamplarına alacaklarını kaydeden Terzi, "Bu kamplarda seçtiğimiz sporcuları 5-25 Temmuz arasında yapacağımız ikinci kampa alacağız. Bu kampımızda da başarılı olan ve A takımında oynayabilecek en az iki sporcumuzu, gelecek sezon için kadromuza katacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

AA