Gündem 15 Temmuz’da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün (Cuma günü) İETT, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray bedava mı?

15 Temmuz’da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün (Cuma günü) İETT, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray bedava mı?

Paylaş
15 Temmuz’da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün (Cuma günü) İETT, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray bedava mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bugün (Cuma günü) kutlanacak. Resmi tatil olarak uygulanan bu önemli günde hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar anılırken yurdun pek çok yerinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu kapsamda birçok vatandaş ise 15 Temmuz’da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün (Cuma günü) İETT, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray bedava mı? araştırması yapmaya başladı…

İETT, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray gibi toplu taşıma araçları Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak hizmet vermişti. Bayramın 12 Temmuz’da sona ermesinin ardından 13 Temmuz ve 14 Temmuz günlerinde toplu taşıma araçlarını ücretli olarak kullanan vatandaşlar şimdi ise 15 Temmuz’da “Bugün (Cuma günü) İETT, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray bedava mı?” araştırması yapıyor…

Haberin Devamı

15 TEMMUZ’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yarın yani Cuma günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde yaptığı açıklamada Kurban Bayramı süresince ve 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde İETT, otobüs, Marmaray, metro, tramvay ve şehir hatları gibi toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

BUGÜN (CUMA GÜNÜ) İETT, OTOBÜS METRO, METROBÜS, TRAMVAY, MARMARAY BEDAVA MI?

İETT, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray gibi toplu taşıma araçları, Kurban Bayramı süresince (9 Temmuz Cumartesi, 10 Temmuz Pazar, 11 Temmuz Pazartesi, 12 Temmuz Salı) ücretsiz olarak hizmet verdi.

13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe günleri ücretli olarak hizmet veren toplu taşıma araçları 15 Temmuz Cuma günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Haberin Devamı