Gündem 17 yaşındaki Aleyna'yı intihara sürükledi! 'Başka genç kızları da mağdur etti' iddiası

17 yaşındaki Aleyna'yı intihara sürükledi! 'Başka genç kızları da mağdur etti' iddiası

Paylaş
17 yaşındaki Aleyna'yı intihara sürükledi! 'Başka genç kızları da mağdur etti' iddiası

Iğdır'da 17 yaşındaki Aleyna Ağgül'ü intihara sürükleyen işadamı Gökhan Argın'ın başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü. Argın'a oğlu tarafından atılan mesajlar iddiaları kanıtlıyor.

Iğdır'da, cinsel istismarda bulunduğu Aleyna Ağgül'ü baskı ve tehditlerle intihara sürükleyen ve müebbet hapis cezasına çarptırılan, işadamı Gökhan Argın'ın (43), başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü. Dava dosyasına da giren, oğlu tarafından Gökhan Argın'a gönderilen mesajlarda, "Lise arkadaşlarıma kadar yazıyorsun. Beni bu şehirde kavat ettin. -Beyza K. desem iyi bilirsin. Allah senin belanı versin. Ev arkadaşımın sevgilisini okuldan sordurdun. Benim takıldığım kızla takıldın. Küçüklerden el çek" gibi ifadeler yer alıyor.

Haberin Devamı

Ağgül ailesinin avukat Sedat Karaoğlan'da, "Beyza'ya ulaştık ancak, Gökhan Argın'dan korktuğu için anlatmıyor. Beyza gibi kanıtlanmamış ama iddia niteliğinde de bir sürü kız var" dedi. Iğdır'da, cinsel istismarda bulunduğu Aleyna Ağgül'ü baskı ve tehditlerle intihara sürükleyen ve müebbet hapis cezasına çarptırılan, işadamı Gökhan Argın'ın (43), başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü.

Aleyna Ağgül'ü ölüme sürükleyen sanıkla ilgili flaş gelişme Iğdır´da ’ölümümden Gökhan Argın sorumludur’ not bırakarak intihar eden Aleyna Ağgül´ün (18) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Gökhan Argın (41) hakkında ’iyi hal indirimsiz’ müebbet hapis istendi.

İddialara göre Argın, para ve pahalı hediyelerle kandırdığı bazı genç kızları ağına düşürdü. Ardından da birlikte alkol alarak, cinsel istismarda bulundu. Maddi gücü ve ağırlığını kullanan Ürgın, benzer birçok olayın üstünü kapattı.

Göktürk Argın'ın babasına attığı mesajlar da bu iddiaları kanıtlar nitelikte çıktı. Dava dosyasında da yer alan ve Aleyna Ağgül'ün intihar ettiği saatlerde baba0oğul arasındaki yazışmada, Beyza adındaki bir mağdurun adı geçiyor. Yazışmada babasına beddua ederek, "Küçüklerden elini çek" diyen ve özür dilemesi gerektiğini söyleyen Göktürk Argın, Iğdır'ı terk edeceğini söylüyor.

Haberin Devamı

"TESPİT EDİLEN BİR KIZ VAR" 

Ağgül ailesinin avukat Sedat Karaoğlan'da, "Birçok mağdur olduğunu düşünüyoruz. Tespit edilen bir kız var. Gökhan Argın'ın oğlu Göktürk Argın'ın Beyza isimli arkadaşı. Iğdır'ı terk etmişler. Kıza ulaştık ancak, Gökhan Argın'dan çok korktuğu için hiçbir şekilde müdahil olmadı. Iğdır'dan, bu yaşadıkları nedeniyle gittiğini biliyoruz ama korktuğu için anlatmıyor. Beyza gibi kanıtlanmamış ama iddia niteliğinde de bir sürü kız var. Bu insanlarında artık çıkıp haklarını araması, dosyaya da cinsel saldırı suçunun eklenmesi gerekiyor. Çünkü sadece Aleyna'yı intihara sürükleme suçu yok. Bunun için istinafta başvurularımız olacak" dedi.

İŞTE İSTİSMARCI İSME OĞLUNDAN GELEN MESAJLAR

Oğlu Göktürk Argın'ın babasına üst üste yazdığı mesajlar şöyle... -Benim lise arkadaşlarıma kadar yazıyorsun. Beni bu şehirde kavat ettin. -Beyza K. desem iyi bilirsin-Allah senin belanı versin. İki sene önce yazdığının haberi şimdi bana geliyor.

 -Sen beni namussuz ettin -Allahsız -Gidip benim ev arkadaşımın sevgilisini okuldan sordurdun -Benim takıldığım kızla takıldın -Ulan ben gideceğim bu şehirden -Özür dileyip yakışanı yap -Dünya kadar paran var. -Git, istediğini çıkar gazinodan -Küçüklerden el çek.

Haberin Devamı

(Sabah)