Gündem EN GÜZEL, ANLAMLI 19 MAYIS MESAJLARI 2022! Kısa-uzun, anlamlı, coşkulu, resimli, 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlama mesajları ve sözleri

EN GÜZEL, ANLAMLI 19 MAYIS MESAJLARI 2022! Kısa-uzun, anlamlı, coşkulu, resimli, 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlama mesajları ve sözleri

Paylaş
EN GÜZEL, ANLAMLI 19 MAYIS MESAJLARI 2022! Kısa-uzun, anlamlı, coşkulu, resimli, 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlama mesajları ve sözleri

19 Mayıs mesajları günün erken saatlerinden itibaren araştırılmaya başlandı. Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Bandırma Vapuru ile Anadolu’ya çıkmayı planlayan Mustafa Kemal Paşa, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak bastı. Bu tarih aynı zamanda Türk milletinin de kaderinin değişmeye başladığı gün oldu. İşte bu önemli günü kutlamak için anlamlı, coşkulu, 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlama mesajları ve sözleri…

19 Mayıs mesajları bugün Türk milletinin kurtuluş ve bağımsızlık ateşinin yanmaya başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919’un yıl dönümünde milyonlarca kişi tarafından paylaşılıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nda bu özel günün ruhunu yansıtan, resimli, kısa-uzun anlamlı, coşkulu, 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlama mesajları ve sözleri…

Haberin Devamı

19 MAYIS MESAJLARI 2022 (RESİMLİ, KISA-UZUN)

  • Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. (K. Atatürk )19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

  • Rica ile merhamet dilenmekle bir millet ve devletin şeref ve istiklâli kurtarılmaz. Türk milleti, gelecek nesiller için bunu unutmamalıdır. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. 
  • 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

  • Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimizi yürekten selamlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın …. Yıl dönümünü en içten duygularımla kutlarım. 
  • 19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

  • Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 103. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım.

ANLAMLI, COŞKULU, 19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

  • "Türkiye Cumhuriyeti’nin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! Bu belli. Fakat zekânı unut! Daima çalışkan ol..."
  • 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, hepinize en içten selam ve sevgilerimi iletiyorum. Gençlerimizi, sevgiyle kucaklıyor, alınlarından öpüyorum. 
  • "Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir."

  • Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyorum. 
  • "Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz... benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

  • Ey güzel ülkemin güzel yüzlü gençleri. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
  • "Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyeti’ni) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak."
  • 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.