Gündem 28 Ekim tatil mi, yarım gün tatil var mı? Öğleden sonra bankalar, PTT ve kargolar açık mı?

28 Ekim tatil mi, yarım gün tatil var mı? Öğleden sonra bankalar, PTT ve kargolar açık mı?

Paylaş
28 Ekim tatil mi, yarım gün tatil var mı? Öğleden sonra bankalar, PTT ve kargolar açık mı?

28 Ekim tatil mi, yarım gün tatil var mı?” aramaları hız kazandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle 28 Ekim Perşembe gününün tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 28 Ekim’de yarım gün tatil olacak mı? Perşembe günü öğleden sonra bankalar, PTT ve kargolar açık mı? İşte yanıtı…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklar devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararla Cumhuriyet Bayramı’nda bir buçuk günlük resmi tatil bulunuyor. Bu kapsamda da 28 Ekim’in yarım gün tatil olup olmayacağı yönündeki araştırmalar devam ediyor. Resmi tatillerde pek çok kamu kurumunun çalışmaması nedeniyle de 28 Ekim Perşembe günü öğleden sonra bankalar, PTT ve kargoların açık olup olmadığı da pek çok kişi tarafından araştırılıyor…

Haberin Devamı

28 EKİM TATİL Mİ, YARIM GÜN TATİL VAR MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 28 Ekim öğlenden sonra resmi tatil. Yani bu yıl Perşembe gününe denk gelen 28 Ekim, saat 13.00’ten sonra tatil. Aynı zamanda 29 Ekim 2021 Cuma günü de tam gün tatil olacak.

28 EKİM PERŞEMBE ÖĞLEDEN SONRA BANKALAR, PTT VE KARGOLAR AÇIK MI?

Resmi tatillerde kamu kurum ve kuruluşları çalışmıyor. Bu kapsamda 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00 itibariyle resmi tatil olduğu için bankalar, PTT ve kargolar da açık olmayacak.

29 EKİM’DE ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ? PERŞEMBE GÜNÜ DE OTOBÜSLER, İETT ÜCRETSİZ OLACAK MI?

29 Ekim Cuma günü tüm gün İstanbulkart ile çalışan, toplu taşıma araçlarını vatandaşlar ücretsiz olarak kullanabilecek. Ancak ücretsiz ulaşım sadece Cuma gününü kapsayacak ve Perşembe öğleden sonra resmi tatil olmasına rağmen, o gün toplu taşımada ücretsiz olmayacak.

Haberin Devamı