ANKARA DEPREM SON DAKİKA: Ankara'da deprem oldu mu? Az önce deprem mi oldu?

Başkentte yaşayan vatandaşlar, sabah saatlerinde kısa süreli bir sarsıntı hissetti. Sosyal medyada “Ankara’da deprem mi oldu?” sorusu hızla gündem oldu. Resmî açıklamalar merakla beklenirken, herkes yaşanan durumun ne olduğuna dair net bilgiyi öğrenmeye çalışıyor. İşte tüm detaylar!
11 Eylül 2025 , Perşembe 08:51
Ankara’da oturan birçok kişi az önce meydana gelen sarsıntıyı konuşuyor. “Deprem mi oldu?” sorusu özellikle sosyal medyada en çok paylaşılan konular arasında. Yetkililerden gelecek resmi açıklamalar merak edilirken, vatandaşlar yaşananların ne anlama geldiğini öğrenmek için araştırma yapıyor.
Haberin Devamı
ANKARA'DA DEPREM Mİ OLDU?
Ankara’nın Kalecik ilçesinde sabah saatlerinde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 11 Eylül 2025 günü saat 08.24’te kaydedilen depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü. Yerin yaklaşık 11 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi.
BUNLARI DA OKUYUN






