Gündem Antrenör, tekvando seçmelerinde elenen genç kıza tokat attı

Antrenör, tekvando seçmelerinde elenen genç kıza tokat attı

Paylaş
Antrenör, tekvando seçmelerinde elenen genç kıza tokat attı

Diyarbakır’da, antrenör O.B., Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde müsabakayı kaybeden sporcu genç kıza tokat attı. O anlarda kamera kayıttaydı.

Diyarbakır’da, Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu, genç kıza tokat attı. O anlar, ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı dün, Kayapınar ilçesindeki bir salonda Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri yapıldı.

 Seçmelere katılan kız sporcu, rakibine yenilip elendi. Antrenör O.B., kazanan rakip sporcuyu tebrik etti, ardından da seyircilerin gözü önünde elenen sporcusuna tokat attı. Geriye doğru savrulan genç kız hiçbir şey yapmadan beklerken, O.B. de minderi terk etti.

 O anlar bir seyircinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEKVANDO AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA 7 MADALYA İLE BAŞLADIK

İngiltere'nin Manchester şehrinde düzenlenen Avrupa Tekvando ve Para Tekvando Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcularımız 6 sıkletin tamamında finale yükselirken, 5'i altın 7 madalya kazandı.

Haberin Devamı

Şampiyonanın ilk gününde tekvandoda 4, para tekvandoda ise 2 sıklette müsabakalar yapılırken 8 sporcumuz madalya mücadelesi verdi. Tekvandoda kadınlar 49 kiloda Merve Dinçel ve 53 kiloda Zeliha Ağrıs ile erkekler 63 kiloda Hakan Reçber, Avrupa şampiyonluğuna ulaşan isimler oldu. Erkekler 54 kiloda Görkem Polat gümüş, aynı kiloda Deniz Dağdelen ise bronz madalya kazandı. Para tekvandoda ise kadınlar K44 47 kiloda Nurcihan Ekinci ve erkekler K44 58 kiloda Alican Özcan altın madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar 49 kiloda Merve Dinçel, ilk turu maç yapmadan geçtikten sonra 2'nci turda Bulgaristan'dan Nikolet Kostova'yı 13-3, çeyrek finalde İngiltere'den Maddison Moore'u 37-17 teknik üstünlükle yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İspanya'dan Adriana Cerezo Iglesias'ı altın vuruşla yenen Merve Dinçel, finalde İsrail'den Abishag Semberg'i 23-19 yenerek altın madalya kazandı.