Gündem Ayçiçeği tarlasındaki cesedin sırrı çözüldü

Ayçiçeği tarlasındaki cesedin sırrı çözüldü

Paylaş
Ayçiçeği tarlasındaki cesedin sırrı çözüldü

Çatalca’da ayçiçeği tarlasında 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen kişinin 29 yaşındaki müteahhit Emre Öztürk olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Çatalca’da geçen pazar günü saat 11.00 sıralarında ayçiçeği tarlasına giden bir kişi, bir gün önce yolda gördüğü araca yol kenarında park halinde tekrar rastladı. Aracın park edildiği ayçiçeği tarlasının yanındaki ağaçlık alana doğru baktığında yerde hareketsiz yatan ve üzerinde kan olan bir erkek gördü. Hemen polise haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Haberin Devamı
Tarlasını sulamak isteyen çiftçi ağaçların arasında erkek cesedi buldu İstanbul Çatalca’da tarlasını sulamak isteyen bir çiftçi, ağaçların arasında erkek cesedi buldu. Şahsın üzerinden kimlik çıkmazken, olay yerinde lüks bir otomobil de bulundu.

17 BIÇAK DARBESİ FARK EDİLDİ

Polis ekipleri, bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen kişinin 29 yaşındaki müteahhit Emre Öztürk olduğunu belirledi. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede de vücudunda 17 bıçak darbesi tespit edildi. Polis, bölgedeki kamera görüntülerini topladı.

Emre Öztürk’ü öldüren kişi ya da kişilerin bulunması için kapsamlı bir çalışma başlatıldı.