Aynı noktada 3 günde ikinci kaza! Otomobiliyle muz serasına daldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan lüks otomobil, yol kenarındaki muz serasına uçtu. Yaklaşık 60 metre sürüklenen araçta bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralanırken, kazanın meydana geldiği noktada 3 gün önce de benzer bir kazanın yaşandığı öğrenildi.
Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Antalya'nın Alanya ilçesindeki Uğrak Mahallesi D-400 Karayolu İmamlı Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

İLK KAZA DEĞİL
Onur E. (39) idaresindeki BMW marka lüks otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yaklaşık 60 metre sürüklenerek yol kenarındaki muz serasına girdi.
Aynı noktada 3 gün önce de benzer şekilde tek taraflı bir kazanın meydana geldiği öğrenildi.
YARALI OLARAK KURTULDULAR
Kazada sürücü Onur E. ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Nurhayat E. (42) ve çocukları Ali Demir E. (8) ile Defne E. (13) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Toplamda 1 milyar dolar yatırım yaptı, 100 milyon dolarlık yeni fabrikasını açtı
Salda’dan Mars’a uzanan iş birliği! NASA astronotları TÜBİTAK UZAY’da eğitildi
Bakan Kurum: 20 bine yakın konutu 64 ilde satışa çıkarıyoruz
AYM'den flaş nafaka kararı! Oy çokluğu ile iptal edildi
500 milyon ABD doları tutarında sermaye benzeri tahvil ihracı






