Gündem Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2023: EŞTEN KOCAYA EN GÜZEL VE DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI!

Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2023: EŞTEN KOCAYA EN GÜZEL VE DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI!

Paylaş
Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2023: EŞTEN KOCAYA EN GÜZEL VE DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI!

Baba adaylarına Babalar Günü mesajı arayanlar buraya! Minik yavrularını kucaklarına almak için aylar hatta günler sayan anne adayları 18 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü için eşlerine en güzel ve duygulu Babalar Günü arayışı içine girdiler. İşte iyi bir koca olmanın yanı sıra iyi bir baba olacak tüm baba adaylarına en güzel Babalar Günü mesajları…

Eşten kocaya en güzel ve duygusal Babalar Günü mesajlarını bir araya getirdik. İster çiçeği burnunda yeni evli ister yılların eskitemediği bir çift olun bebek beklerken Babalar Günü kutlamak heyecanın bir kat daha artmasına neden oluyor. Özellikle babalık duygusunu ilk kez tadacak pek çok erkek bu özel anın gelmesini beklerken, henüz kucağına almadığı bebeği için büyük heyecan yaşıyor. İşte heyecan içindeki baba adaylarına en güzel Babalar Günü mesajları…

Haberin Devamı

BABA ADAYLARINA BABALAR GÜNÜ MESAJI!

Sen önce iyi bir eş oldun bana. Doğacak çocuğumuza da iyi bir baba olacağına eminim. Seni çok seviyoruz babamız. İlk Babalar Günün kutlu olsun.

Önümüzdeki yıl kucağımda kızımız/oğlumuzla kutlayacağım bu önemli günde, bu yıl sadece ben ve koca karnımla yetinmelisin. Seni çok seviyorum ve en harika baba olacağını biliyorum. 

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Kendi babamdan sonra senin de çok iyi bir baba olacağına eminim. Babalar günün kutlu olsun canım eşim.

Bana olduğun gibi yavrumuza da en güzel hediye sen olacaksın. Babalar Günün kutlu olsun.

Bilmiyorsun ama bugün senin ilk Babalar Günün... Hayalini kurduğumuz ailemiz büyüyor. Bir evladımız olacak. Babalar Günün kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyoruz.

Haberin Devamı

Baba kelimesi, kendi babamdan sonra seninle de anlam buldu. Çocuğumuza çok iyi bir baba olacağına eminim. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. İlk Babalar Günün kutlu olsun!

Hayat arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım, bugünüm ve yarınım. Doğacak çocuğumuz ile ailemiz tamamlanacak. İlk Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Zorlu yaşam mücadelesinde senin yanın en huzurlu yer. Çocuğumuz için de böyle olacağından eminim. Babalar Günün kutlu olsun...

EŞTEN KOCAYA EN GÜZEL VE DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Güzel kızımızdan/oğlumuzdan sana mesaj var... Senin gibi bir babaya sahip olduğu için çok mutluymuş ve bir an önce doğup, büyüyüp senin omuzlarında gezmek, seninle koşmak, seninle bisiklete binmek, seninle top oynamak istiyormuş. İlk Babalar Günün kutlu olsun sevgilim.

Okuduğum en güzel ve gizemli kitapsın sen canım kocam. Seni öyle seviyorum ki bunu anlatmaya kelimeler yetmez. Dünyanın en yakışıklı eşi, Babalar Günü kutlu olsun.

Baba kelimesi, kendi babamdan sonra seninle de anlam buldu. Çocuğumuza çok iyi bir baba olacağına eminim. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. İlk Babalar Günün kutlu olsun!

Sen gönlüme düşen bir cemresin ve seninle yeşerdim sevgilim. Seni çok seviyorum her şeyim. Babalar Günü kutlu olsun.

Haberin Devamı

Sen benim hayat arkadaşım ve en kıymetlimsin. Allah’ım sana sağlık, afiyet versin başımızdan ayırmasın. Babalar günün kutlu olsun…

Bu zorlu ve çetin hayatta, huzurlu bir nefes aldığım tek yer senin yanındır. Babalar günün kutlu olsun canım kocam.

Canım eşim, geleceğin en iyi babası. İlk Babalar Günün kutlu olsun...

Tıpkı bu dünyanın en muhteşem kocası olduğun gibi, eminim ki çocuğumuza da en muhteşem baba olacaksın. Babalar Günün Kutlu olsun...

Çekirdek ailemiz büyüyor. Bugün ilk Babalar Gününde heyecanla beklediğimiz yavrumuz ikinci Babalar Gününde kucağında olacak. Seni çok seviyoruz. Babalar Günün kutlu olsun.

Geleceğin babası, kıymetli eşim... Daha bebeğimiz doğmadan babalığın getirdiği sorumluluk ve sevgiyi iliklerine kadar hissettiğin için sana minnettarım. Günün kutlu olsun.

Henüz baba olmadın ama bugün senin ilk Babalar Günün... Her gün içimde büyüyen yavrumuzla Babalar Gününü kutluyoruz, canım eşim.

Çocuğumuza hayatım boyunca verebileceğim en güzel armağan, babasının sen olması... Sen bu dünyanın en harika babası olacaksın, buna eminim. Babalar Günün kutlu olsun.

Haberin Devamı