Gündem Bahçeli'den Kuran'ı-Kerim provokasyonuna tepki: NATO ile doğmadık, NATO'suz ölmeyiz

Bahçeli'den Kuran'ı-Kerim provokasyonuna tepki: NATO ile doğmadık, NATO'suz ölmeyiz

Paylaş
Bahçeli'den Kuran'ı-Kerim provokasyonuna tepki: NATO ile doğmadık, NATO'suz ölmeyiz

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunan Bahçeli, İsveç'teki Kuran'ı-Kerim provokasyonuna tepki gösterdi. Bahçeli, 'Bu saatten sonra İsveç'in NATO üyeliği suya yazılmış yazı gibidir. Viking uzantıları ardına efendilerini alsa da İslam'ın sancağını zedelemeye gücünü yettiremeyecektir. NATO ile doğmadık, NATO'suz da şükür ölmeyiz.' ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, İsveç'te Kur'an-Kerim provokasyonuna sert tepki gösterirken "Bu saatten sonra İsveç'in NATO üyeliği suya yazılmış yazı gibidir. Viking uzantıları ardına efendilerini alsa da İslam'ın sancağını zedelemeye gücünü yettiremeyecektir. NATO ile doğmadık, NATO'suz da şükür ölmeyiz" dedi. Bahçeli, 'The Economist'in skandal kapağına ilişkin "Cumhurbaşkanlığı seçimleri ufukta belirdiği andan itibaren zehirli yılanlar dışarı çıkmaya başlamıştır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "İsveç hükümetine hatırlarım ki Allah tektir, ordusu Türk'tür" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar aday olamayacağını iddia edenler hukuk cahili, dış tazyik ve destekli ayak takımıdır. Aynı şekilde 14 Mayıs tarihi dikkate alındığında, 31 Mart 2022 tarihinde kabul edilip 6 Nisan 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 7393 sayılı Kanun ile seçim kanunlarında yapılan değişikliklerin seçimlerde geçerli olamayacağını açıklayanlar demokrasi kaçkını, hukuk tanımaz kifayetsizlerdir" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Milletine yabancılaşmış, tarihine sırt çevirmiş, kimliğinden uzaklaşmış bir zevatın bağımsızlığı hakkıyla savunması, eşyanın tabiatına aykırıdır. Ne garip ne tuhaf bir tecellidir ki tarih tekrar etmektedir. Bu gerçek dikkatli ve uyanık hiçbir gözden kaçmış değildir.

YİNE ÜZERİMİZE GELECEKLER

Bir hususu tarih kayıtlarında not etmek gerekir ki medeniyetler mücadelesi sürdüğü sürece, ders ve ibret alınsa bile tarihin tekerrürü kaçınılmazdır. Kuyruk acısı çekenler, kapanmamış yaraları bulunanlar yine üzerimize geleceklerdir. Bir düne bakınız bir de bugüne... Menfur niyetler hep tanıdıktır. 1918'den 1923'e varıncaya kadar yaşanan her zorluk, katlanılan her çile, esnafından eşrafına köylüsünden kentlisine, gencinden yaşlısına, herkesi aynı kahramanlık altında yek vücut haline getirmiştir.

Haberin Devamı

İZLEDİKLERİ YOL AYNI

Müslüman Türk milletinin Anadolu coğrafyasında tutunan bir yıllık varlığı birilerini sürekli rahatsız etmiştir. Fil ve figüranlar farklı olsa bile izledikleri yol aynıdır.

KIZILELMA RUHU CANLANDI

16 Nisan 2017'de yapılan halk oylamasıyla kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, 2. demokratik atılımdır. Bizim korkuyu korkutmuş bir duruşumuz var. İç ve dış mihrakların oyunları peş peşe sıralanmıştır. Türkiye ayağına vurulan prangaları söküp atmaya başlamıştır. Kaldı ki telaş ve tedirginlikleri boşuna değildir. Kızılelma ruhu canlanmıştır. Yönetim sistemindeki reform ürkütmekte kalmamış, yeni arayışlara itmiştir.

MUHALEFET GÜVENLİK SORUNUNA DÖNÜŞTÜ

Zillet ittifakı sırtını zalimlere dayanışmıştır. Onların hamisi varsa bizim de milletimiz vardır. Artık her şey ortadadır. Kimin kiminle iş yaptığı dibine kadar bellidir. Dünya genelinde hiçbir muhalefet partisi ülkesine cephe almamıştır. Bu muhalefet çok ciddi güvenlik sorununa dönüştü.

HDP'NİN KAPISINA KİLİT ASILMALI

HDP'nin kapatılma davasının seçim sonrası için görüşülecek olması adalet ilkelerine tamamen aykırıdır. Bu neyin hazırlığı. HDP kapatılmalıdır. Bölücü ve terör yatağının kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle AYM'nin davayı sulandırması doğru değildir.

Haberin Devamı

ZEHİRLİ YILANLAR DELİKLERİNDEN ÇIKMAYA BAŞLADI

ABD'de bir derginin seçimlerin kan gölüne döneceği ilişkin haberi sonrası devreye The İngiliz Economist girmiştir. Bunlar aleyhimize kurgular yapan büyük resmin aparatlarıdır. Dikkat ediniz seçimler ortada belirdiği andan itibaren zehirli yılanlar deliklerinden çıkmaya başlamıştır.

ABD SEÇİMLERİ KARIŞTIRMA PEŞİNDE

Biden, muhalifleri açıkça destekleyerek Sayın Erdoğan'ın darbeyle değil seçimle devrilmesi gerektiğini ima etmiştir. Cumhurbaşkanımıza bedel ödetmeye çalışan 85 milyon Türk vatandaşını karşısında bulacaktır. İşte meydan, kendine güvenen gelsin. ABD Türkiye'deki seçimleri zillet ittifakı aracılığıyla karıştırmak peşindedir.

İSVEÇ'TEKİ SALDIRIYI KINAMAK YETERSİZDİR

İsveç hükümetine hatırlatırım ki Allah tektir ordusu Türktür. İsveç'te bir sapık, bir manyak Türkiye'nin büyükelçiliği önünde yüce kitabımızı yakmıştır. İsveç ve Finlandiya gibi ülkeler ABD'nin dublör ülkeleridir. Dini ve manevi hassasiyetlerimize bir saldırıdır. Bunu kınamak yetersizdir.

Haberin Devamı

NATO'SUZ ÖLMEYİZ

Aslında hedef sadece Türkiye değil Türk İslam alemidir. Bu saatten sonra İsveç'in NATO üyeliği suya yazılmış yazı kadar güncel bir konu olmaya müstehaktır. Türkiye'nin NATO üyeliğini tartışmaya açmak isteyenler varsa buyursun açsın. NATO ile doğmadık, NATO'suz da ölmeyiz.

SEÇİMLER 14 MAYIS'TA

Seçimler Allah nasip ederse 14 Mayıs'ta yapılacaktır. Zillet ittifakı henüz cumhurbaşkanı adayını bulup çıkaramamıştır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Seçim kanunlarında geçen yıl yaptığımız değişiklikler 14 Mayıs 2023 tarihinde hukuken geçerlidir. Gördüğümüz kadarıyla 'zillet ittifakı' çok tehlikeli sularda kulaç atmaya devam etmektedir.

İP BAŞKANI ELİYLE PKK'YA MESAJ

İP Başkanı'na silahlara veda sözlerini kullandıran hangi mihraklardır? Zillet İttifakı, İP Başkanı eliyle PKK'yla müzakere mesajı vermiştir. Silahlara veda mesajını düşünüp tavır geliştirmesi gereken kişiler bir dönem yan yana oturduğumuz isimlerdir. PKK'ya kucak açanlar karşımızdadır. İyisiyle kötüsüyle zilletiyle zalimiyle hepsi birden karşımızdadır. Biz de diyoruz ki aziz milletim sıra sende.

Haberin Devamı