Gündem Bakan Bozdağ'dan Bursa'daki saldırıya ilişkin açıklama

Bakan Bozdağ'dan Bursa'daki saldırıya ilişkin açıklama

Paylaş
Bakan Bozdağ'dan Bursa'daki saldırıya ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, '1 infaz memuru hayatını kaybetti. Yaralılarımızın durumu iyi. İnfaz koruma memurları çok zor şartlar altında görev yapıyorlar. Faille ilgili güvenlik güçleri yakın takipte, İz sürmeye devam ediyor. İlk verilere göre önemli sonuçlara ulaştıklarını görüyoruz. Çalışma hızlı şekilde devam ediyor. Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırı ile Bursa’da yaşanan saldırıların eş zamanlı ve kullanılanlar aynı. Saldırıların terör saldırısı olduğu bir gerçek' ifadelerini kullandı.

Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı
Bakan Bozdağ'dan Bursa'daki saldırıya ilişkin açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, '1 infaz memuru hayatını kaybetti. Yaralılarımızın durumu iyi. İnfaz koruma memurları çok zor şartlar altında görev yapıyorlar. Faille ilgili güvenlik güçleri yakın takipte, İz sürmeye devam ediyor. İlk verilere göre önemli sonuçlara ulaştıklarını görüyoruz. Çalışma hızlı şekilde devam ediyor. Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırı ile Bursa’da yaşanan saldırıların eş zamanlı ve kullanılanlar aynı. Saldırıların terör saldırısı olduğu bir gerçek' ifadelerini kullandı.

CEMAL KAŞIKÇI DAVASI

Bozdağ, Cemal Kaşıkçı cinayeti davasının Suudi Arabistan'a devri ile ilgili ''Bu nakil Türk mahkemelerinin son sözü söyleme hakkını ortadan kaldırmıyor. Dosya açık sadece yargılama durmuş olacak'' dedi.

BURSA VE İSTANBUL'DAKİ SALDIRILAR

Bakan Bozdağ, Bursa'da cezaevi aracına yönelik düzenlenen bir infaz koruma memurunun şehit olduğu bombalı saldırı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da, ilk iki katında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) bulunan 5 katlı binanın yanındaki patlamayla ilgili ise şöyle konuştu:

''Yaralılarımızın durumu iyi. İnfaz koruma memurları çok zor şartlar altında görev yapıyorlar. Faille ilgili güvenlik güçleri yakın takipte, İz sürmeye devam ediyor. İlk verilere göre önemli sonuçlara ulaştıklarını görüyoruz. Çalışma hızlı şekilde devam ediyor. Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırı ile Bursa’da yaşanan saldırıların eş zamanlı ve kullanılanlar aynı. Saldırıların terör saldırısı olduğu bir gerçek.''

Haberin Devamı