Gündem Bakan Soylu acı haberi verdi! Hain saldırıda şehit oldular

Bakan Soylu acı haberi verdi! Hain saldırıda şehit oldular

Paylaş
Bakan Soylu acı haberi verdi! Hain saldırıda şehit oldular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu ayrıca 4 güvenlik korucusunun da şehit olduğunu duyurdu.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, kahraman askerimiz Remzi Nişan ile kahraman güvenlik korucularımız Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı
Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen 4 güvenlik korucusunun taziyesine katıldı. Bakan Soylu, "Sınırlarımızın içerisini nasıl temizlemişsek, sınırlarımızın dışını da kimsenin göz dikemeyeceği bir noktaya getirmek şehitlerimize namus burcumuzdur" dedi

Hakkari Valiliği; 4 güvenlik korucusu şehit oldu

Hakkari Valiliği, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu açıkladı. 

Valilik, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu güvenlik korucuları Avdi Demir, Kemal İmece, Veysi Sebik ve Bülent Vermez'in şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada, "25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 06:35 sıralarında Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında Keri Üs Bölgesi mevkiinde yol arama ve keşif/gözetleme faaliyeti icra etmek maksadıyla görevli personellerimize bölücü terör örgütü mensupları tarafından saldırı gerçekleşmiştir. Bahse konu saldırıda Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Avdi Demir, Kemal İmece, Veysi Sebik ve Bülent Vermez isimli Güvenlik Korucuları şehit oldu. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi. 

Haberin Devamı