Gündem Bakan Varank ve Kasapoğlu, Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde CNN Türk'e konuştu

Bakan Varank ve Kasapoğlu, Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde CNN Türk'e konuştu

Paylaş
Bakan Varank ve Kasapoğlu, Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde CNN Türk'e konuştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde CNN Türk'e özel değerlendirmelerde bulundu.

Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nden CNN Türk'e açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Geçen senenin üstüne bu sene ilgiyle devam ettiğini görüyoruz. Burada 81 ilden gelen gençlerimizle birlikte etkinliğimizi sürdürüyoruz. Gelecek senelerde ülkenin farklı noktalarında bu etkinlikleri yürüteceğiz." dedi.

Haberin Devamı
Bakan Varank ve Kasapoğlu, Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde CNN Türk'e özel değerlendirmelerde bulundu.

TÜBİTAK'ın Türkiye'nin insanlı ilk uzay görevi için bilimsel araştırma başvurularına ilişkin açıklamalarda bulunan Varank, "Eğer yerçekimsiz ortamda araştırmalar yapan bilim insanlarımız varsa, açtığımız başvuruya katılım göstersinler. Bundan memnuniyet duyarız." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte CNN Türk'e açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "Gençlerin bakanlığı, gençler neredeyse orada. Gençler neye ihtiyaç duyuyorsa o konuda çalışmakla sorumluyuz. Gençlerin yıldızlara olan ilgisi, gençlerle birlikte olmak bizim için heyecan verici bir çalışma. Her geçen yıl artan bu teveccüh bizi elbette umutlandırıyor. Türkiye'nin pek çok alanda iddiası var ve bu iddiaları gençlerle birlikte var. Genç odaklı hizmet anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı