Gündem Başbakan Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce'ye: Akla bak akla!

Başbakan Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce'ye: Akla bak akla!

Paylaş
Başbakan Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce'ye: Akla bak akla!

Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran seçimleri öncesi Elazığ mitinginde konuştu

İşte Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

Seçim öncesi adaylar meydana döküldü, yalanın haddi hesabı yok.Ne diyorlar yerli araba yapımını durduracağım, Kanal İstanbul'u iptal edeceğim, öyle vaat işinde ölçüyü ayarı kaçırdılar ki, neredeyse sağ elinize güneşi vereceğim, sol elinize de Ay'ı vereceğim diyecekler Elazığ sormaz mı sana? şimdi bakıyoruz hepsinin sözbirliği yapmış, biz eskiye döneceğiz diyorlar.

BAŞBAKAN'DAN MUHARREM İNCE'YE: AKLA BAK AKLA

Şimdi Muharrem İnce diyor ki; Ben TİKA'yı kapatacağım, TİKA, FETÖ'nün en nefret ettiği kurumdur, ne yapıyor TİKA? tarihi mirasımızı onarıyor, tüm dünyaya hizmet veriyor. Türkiye'nin tanıtımını yapan bu kuruluşu da kapatmaya mı karar verdin? Buna Elazığ, müsaade etmez, adayın biri de çıkmış diyor, hızlı tren Sivas'a iyi olmadı. O zaman hızlı göç olurmuş? Akla bak millet gider Mersin'e, bunlar gider tersine, ama biz hep daha ileriye. Bunların aklı fikri yakmak, yıkmak, bozmak

Haberin Devamı

"16 NİSAN BELLİ Kİ AĞIR GELMİŞ"

16 Nisan bunlara belli ki ağır gelmiş. 16 Nisan'ı madem hazmedemediniz alın size 24 Haziran. İnşallah 13'üncü seçimimizde bu şer ittifakına hak ettikleri cevabı vereceğiz. 24 Haziran'da bu yıkım ekibine gerekli dersi verecek miyiz? 24 Haziran'da Türkiye şahlanacak, geleceğimiz aydınlanacak. Millet yetkiyi sandıkta iktidara verecek, cumhurbaşkanını doğrudan seçecek.

"ELAZIĞSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR"

Elazığspor sahipsiz değildir. Elazığspor üzerinden ucuz siyaset yapanları da kınıyorum. Elazığspor'u Süper Lig'de görmek için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız, hiç endişeniz olmasın.