Gündem Bayat ekmek vermedi diye öldürmüştü... Cinayette yeni gelişme!

Bayat ekmek vermedi diye öldürmüştü... Cinayette yeni gelişme!

Paylaş
Bayat ekmek vermedi diye öldürmüştü... Cinayette yeni gelişme!

Karaman’ın Ermenek ilçesinde sokak köpeğini beslemek için istediği bayat ekmek vermediği iddiasıyla fırıncı Ümit Büber'i (29) sırtından bıçaklayarak öldüren Yasin Aydoğdu (19), tutuklandı.

Ermenek ilçesine bağlı Çınarsu Mahallesi'ndeki ekmek fırınında meydana gelen olayda, Yasin Aydoğdu, fırına gelerek iddiaya göre sokak köpeğini beslemek için bayat ekmek istedi.

Haberin Devamı

Fırında çalışan, evli ve 3 çocuk babası Ümit Büber de bayat ekmek olmadığı için veremeyeceğini söyledi. Aydoğdu ve Büber arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Büber, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, fırından Aydoğdu'yu uzaklaştırdı.

'Ekmek yok' diyen fırın çalışanını bıçaklayarak öldürdü Karaman'ın Ermenek ilçesinde Yasin A. (19), beslemek istediği sokak köpeği için bayat ekmek vermediği iddiasıyla fırıncı Ümit Büber'i (29) sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Polis gittikten sonra geri dönüp fırını gözetlemeye başlayan Yasin Aydoğdu, kapının önüne çıkıp, bir süre hava aldıktan sonra tekrar içeri girmek isteyen Ümit Büber'i sırtından bıçakladı. Kanlar içinde kalan Büber, yere yığıldı.

Mesai arkadaşının ihbarıyla gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen Büber, yaşamını yitirdi. Kaçan Aydoğdu da kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yasin Aydoğdu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ümit Büber'in cenazesi de Güneyyurt beldesinde toprağa verildi.

Haberin Devamı