Gündem Belgrad Ormanı'nda isyan ettiren görüntü! Çöplüğe çevirdiler

Belgrad Ormanı'nda isyan ettiren görüntü! Çöplüğe çevirdiler

Paylaş
Belgrad Ormanı'nda isyan ettiren görüntü! Çöplüğe çevirdiler

İstanbul'da havaların ısınması ile birlikte piknikçiler Belgrad Ormanı’na akın etti. Belgrad Ormanı'nda piknikçilerin geride bıraktığı çöpler kirliliğe yol açtı.

İstanbul'da hafta sonunu fırsat bilenler Belgrad Ormanı'na akın etti. Belgrad Ormanı'nın Bahçeköy'de bulunan girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Haberin Devamı
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler Belgrad Ormanı'nda piknikçilerin geride bıraktığı çöpler kirliliğe yol açtı.

Birçok memeli ve kuş türünün doğal yaşam alanı olan Belgrad Ormanı'nda, pikniğe gelenlerin yanlarında getirdikleri yiyecekleri ve plastik atıklarını bırakması kirliliğe yol açtı.

HAFTA SONU PİKNİKÇİ AKINI

İstanbul’da hafta sonu havaların güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar Belgrad Ormanı’nda bulunan piknik alanlarına akın etti. Araçları ile Sarıyer, Bahçeköy’de bulunan Belgrad Ormanı girişine gelen vatandaşlar uzun araç kuyruğu oluşturdu. İçeri girmeyi başaran vatandaşlar aileleri ile birlikte piknik yaptı.

Belgrad Ormanı’na girmek için bekleyen Hüseyin Kılıç, "Bugün hava güzel, ailemizle pikniğe geldik ama trafiğe yakalandık, yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.

Özel bir kurstan öğrencileri ile birlikte piknik yapmaya gelen Recep Öztürk ise, "Hava almak, nefes almak için iyi bir gün oldu. Piknik de çok güzel, hava da çok güzel, öğrencilerimizle geldik. Bakırköy’den bir kurs öğrencileri. Öğrencilerimizle birlikte buradayız bugün" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı