Gündem Biberonla saygı duruşunda

Biberonla saygı duruşunda

Paylaş
Biberonla saygı duruşunda

Erzurum'da Atatürk'ün ölümünün 75'nci yıldönümü anma törenine 21 aylık Irmak Kaya damga vurdu. Bir elinde biberon diğer elinde Türk Bayrağı ile Atatürk'ün anıtı önünde saygı duruşunda bulunan minik Irmak, izleyenleri duygulandırdı

Havuzbaşı Semti’ndeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Vali Ahmet Altıparmak Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Küçükler, 9’uncu Kolordu Komutanı Korgenaral Kamil Başoğlu, daire müdürleri, askerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

2 DAKİKA ÖYLECE DURDU

Törende Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu ve 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törene annesi Sergün Kaya ile birlikte katılan Irmak Kaya da saygı duruşu sırasında bebek arabasından inerek büyükleri ile birlikte Atatürk Anıtı önünde bir elinde biberon diğer elinde Türk Bayrağı ile birlikte 2 dakika saygı duruşunda bulundu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer13037","13037","201311","13037-79110.jpg");

Ata’ya saygı için saat 09.05’de tüm yurtta olduğu gibi Erzurum’da da hayat 2 dakikalığına durdu. Araçlarından inen şoförler ve yayalar oldukları yerde durarak Ata’ya saygılarını gösterdi.

Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)