Gündem BİM bugün açık mı? Bayramda BİM saat kaçta açılıyor? BİM, A101, Şok marketler bayram çalışma saatleri

BİM bugün açık mı? Bayramda BİM saat kaçta açılıyor? BİM, A101, Şok marketler bayram çalışma saatleri

Paylaş
BİM bugün açık mı? Bayramda BİM saat kaçta açılıyor? BİM, A101, Şok marketler bayram çalışma saatleri

BİM Türkiye’de en çok şubeye sahip zincir marketler arasında yer alıyor ve her gün milyonlarca müşteriye kapılarını açıyor. Kurban Bayramı’nın ilk günü kapalı olması nedeniyle pek çok müşteri de BİM bugün açık mı? Bayramda BİM saat kaçta açılıyor? araştırması yapıyor. İşte BİM, A101, Şok marketler bayram çalışma saatleri

BİM bugün açık mı? Bayramda BİM saat kaçta açılıyor? araştırmaları sabah saatlerinden itibaren yoğunluk kazandı. 9 Temmuz Cumartesi Kurban Bayramı’nın ilk günü kutlanırken BİM’in kepenkleri kapalıydı. Bayramın ikinci gününe gelindiğinde ise BİM, A101, Şok marketler bayram çalışma saatleri pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı…

Haberin Devamı

BİM BUGÜN AÇIK MI?

BİM Ramazan Bayramı’nda bayramın ilk iki günü kapalıydı. Bu bayramda da ilk iki gün yani 9 Temmuz Cumartesi ve 10 Temmuz Pazar günleri kapalı olması, 11 Temmuz Pazartesi itibariyle de kapılarını yeniden müşterilere açması bekleniyor.

A101 BUGÜN AÇIK MI?

Bayramın ilk günü kapalı olan A101’in bayramın ikinci günü yani bugün saat 11.00 itibariyle açılması bekleniyor.

ŞOK BUGÜN AÇIK MI?

Şok marketlerin bayram açık olması bekleniyor.

BİM, A101, ŞOK MARKETLER BAYRAM ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM bayramın ilk iki günü yani 9 Temmuz Cumartesi ev 10 Temmuz Pazar günü kapalı. Sonraki günler ise 09.00-21.00 saatleri arasında açık olacak. Ancak kimi bölgelerde bu çalışma saatleri bölge şartları nedeniyle değişiklik gösterebiliyor.

A101 bayramın ilk günü kapalı, ikinci gün ise saat 11.00 itibariyle açık olacak. Bayram tatili boyunca çalışma saatlerinde bir farklılık olmayacak ve her zamanki gibi saat 09.00’da açılıp saat 21.00’de kapanacak.

Haberin Devamı

ŞOK marketler bayram boyunca açık olacak ve çalışma saatlerinde bir değişiklik olmayacak.