Gündem Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Paylaş
Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Bolu Dağı Tüneli'nde bir çok TIR, kamyon, otobüs ve şahsi araç birbirine girdi. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti trafiğe kapatılırken çok sayıda kişi araçlarından tahliye edildiği gibi hastanelere sevk edildi. Bolu Valisi kazayla ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti bölgesinden son dakika kaza haberi geldi. Bolu Dağı Tüneli içinde meydana gelen kazaya yolcu otobüsleri, TIR, kamyon ve otomobillerin karıştığı bildirildi.

Haberin Devamı

Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı da belirtildi. Kurtarma çalışmalarının da devam ettiği kazada araçlarda sıkışan ve kurtarılan yaralılar bölgedeki hastanelere sevk ediliyor.

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza Bolu Dağı Tüneli'nde bir çok TIR, kamyon, otobüs ve şahsi araç birbirine girdi. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı.

2’Sİ AĞIR 31 KİŞİ YARALANDI

Bolu Valiliği, Bolu Dağı Tüneli´nde meydana gelen kazayla ilgili olarak yazılı açıklamada bulundu. Saat 14.50´de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 TIR ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2´si ağır 31 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kazada yaralanan 14 kişinin tedavilerinin ayakta yapıldığı, 17 kişinin ise hastanelere sevk edildiği açıklandı. Kaza sonrası araçların bulundukları yerden kaldırılma çalışmalarına devam edildiği, İstanbul istikametine giden araçların Abant gişelerinden D-100 Karayolu´na yönlendirildiği belirtildi.

Haberin Devamı