Gündem KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA? Gündemde hangi konular var? 23 Mayıs Kabine toplantısı hangi kanalda canlı izlenir?

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA? Gündemde hangi konular var? 23 Mayıs Kabine toplantısı hangi kanalda canlı izlenir?

Paylaş
KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA? Gündemde hangi konular var? 23 Mayıs Kabine toplantısı hangi kanalda canlı izlenir?

Bugünkü Kabine toplantısı, gündemde yer alan konular nedeniyle oldukça önem taşıyor. Yurt dışı jeopolitik gelişmelerden, yurt içi ekonomik gelişmelere kadar birçok konunun ele alınacağı toplantıda açık cezaevi izinleri ve maymun çiçeği virüsü gibi gündemi meşgul eden konular da masaya yatırılacak. Peki, Kabine toplantısı hangi kanalda canlı izlenir? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Beştepe’de gerçekleşecek bugünkü Kabine toplantısının saat kaçta başlayacağı merak konusu oldu. Kabine toplantıları milyonlarca vatandaşı etkileyen konuların konuşulması ve önemli kararlara imza atılması nedeniyle yakından takip ediliyor. İşte bugünkü Kabine toplantısı hakkında detaylar ve canlı izleme linki…

Haberin Devamı

BUGÜNKÜ KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

23 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek Kabine toplantısı saat 15.00’te başlayacak.

GÜNDEMDE HANGİ KONULAR VAR?

Dış politikaya ilişkin konular bugünkü Kabine toplantısının gündeminde yer alacak. Özellikle son dönemde gündemden düşmeyen İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu toplantının ana gündem maddelerinden birini oluşturacak. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili nasıl bir yol haritası izleneceği masaya yatırılacak.

Ayrıca dış politikada halâ devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, Libya, Doğu Akdeniz ve Afganistan'daki son durum da Kabine toplantısında görüşülen konular arasında yer alacak.

Türkiye’nin gündeminde alan ve yaklaşık 80 bin mahkum ve ailesini ilgilendiren açık cezaevi izinleri de Kabine toplantısında konuşulacak. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamasında konunun AK Parti MYK'da konuşulduğunu ve Kabine toplantısında kendisinin de bir sunumu olacağını belirtti ve “Orada bir değerlendirme yapılacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kabine'nin gündeminde yer alan bir diğer konu ise enflasyonla mücadele olacak. Fiyat artışlarına karşı nasıl adımlar atılacağı toplantıda ele alınacak.

KABİNE TOPLANTISI AÇIKLAMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN