Bungalovda kanlı gece! İş insanın katili ortağı çıktı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, birlikte bungalov kiralama işi yaptığı ortağı Z.M. (40) tarafından tabancayla vurulan Aykut Saban (37) hayatını kaybetti.
İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya) (DHA)
Sabaha karşı Sapanca ilçesi Gazipaşa Mahallesi Yedigöz Caddesi’ndeki bir işletmede meydana gelen olayda, Z.M. ile bungalov kiralama işi yaptığı ortağı Aykut Saban arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Z.M., ruhsatsız tabanca ile Saban’ı göğsünden vurdu.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Aykut Saban’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Saban’ın cansız bedeni Sapanca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ardından da otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi.

Aykut Saban'ın cenazesi bugün Yazlık Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.
Şüpheli Z.M., olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bakan Bayraktar, Doruk Madencilik işçileriyle bir araya geldi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından BYD açıklaması
ABD enflasyonu açıklandı! Yıllık yüzde 4,2 ile beklenti tuttu
TOKİ 20 bin konut satışı için son 5 gün! İkametgah şartı aranıyor mu? İşte cevabı
Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı’nda varış süresi değişti







