Gündem 'Bunları öldür gitsin' Cinayeti oğlu işledi, babaya da ceza verildi!

'Bunları öldür gitsin' Cinayeti oğlu işledi, babaya da ceza verildi!

Paylaş
'Bunları öldür gitsin' Cinayeti oğlu işledi, babaya da ceza verildi!

İzmir Buca'da çocuklarının gürültü yaptığını iddia ettiği Adem Ateş'i çıkan tartışmada öldüren komşu Kemal Yıldız ile 'Bunları öldür gitsin. Ben çocuklarına bakarım' diyen babası Kazım Yıldız için müebbet hapis cezası istendi.

Olay, 4 Ocak günü saat 17.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi, 249/1 Sokak'ta meydana geldi. Aynı binada altlı- üstlü oturan Adem Ateş (38) ile komşusu emekli astsubay Kemal Yıldız (51) , 'çocuk gürültüsü' nedeniyle tartıştı. Taraflar, karakola gidip birbirinden şikayetçi olduktan sonra eve döndü. İddiaya göre Ateş, Yıldız’ı dışarıya çağırdı. Çıkan kavgada Yıldız, Ateş'i tabancayla vurarak yaraladı. Ambulansla Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 2 ikiz çocuk babası Adem Ateş kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Saklandığı evde yakalanan Kemal Yıldız ile 'azmettirici' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan babası Kazım Yıldız (71) tutuklandı. Bir süre cezaevinde kalan Kazım Yıldız, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'BUNLARI ÖLDÜR GİTSİN'

Olayla ilgili hazırlanan iddianame, İzmir 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede; tarafların 'gürültü' nedeniyle birbirleriyle önceden tartıştıkları ve olay günü karakola gidip, şikayetçi oldukları belirtildi. Tarafların ifade verdikten sonra eve döndüğü, bu sırada Ateş'in konuşmak için Yıldız'ı aşağıya çağırdığı aktarıldı. İddianamede, Yıldız'ın da beylik tabancasına bir mermi koyarak aşağıya indiğinin altı çizildi. Çıkan tartışmada Yıldız'ın Ateş'i vurduğu yer aldı. İfadeler ve toplanan deliller ışığında Kazım Yıldız'ın sanık oğluna, 'Ne konuşuyorsun? Bunları öldür gitsin. Başka türlü kurtulamayız. Sen girer çıkarsın, çocuklarına bakarım' dediği de iddianamede yer aldı.

Haberin Devamı

DHA 

Kaza anı kamerada! Sokak köpeğinden kaçan çocuğa otomobil çarptı Sivas'ta sokak köpeğinden kaçmaya çalışan U.K.'ya (12) otomobil çarptı. U.K., hastanede tedaviye alınırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.