Gündem Çanakkale'de kan donduran olay! Ortağını öldürüp, cesedi ormana bırakmış

Çanakkale'de kan donduran olay! Ortağını öldürüp, cesedi ormana bırakmış

Paylaş
Çanakkale'de kan donduran olay! Ortağını öldürüp, cesedi ormana bırakmış

Çanakkale’de, kayıp pazarcı Hakkı Şahin'i (28) ortağı Gökhan Girgin'in (38), pompalı tüfekle öldürüp, cesedi ormana bıraktığı ortaya çıktı. Şüpheli Girgin'in, Çan İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri sürüyor.

Ezine ilçesi Sarısöğüt Mahallesi'nde, kısa süre önce sözlendiği ve bayramda nişanlanacağı öğrenilen Hakkı Şahin için yakınları, 24 Haziran'da güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu.

Haberin Devamı

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan Şahin'in GSM hattının en son Çan ilçesi Kızılelma köyünde sinyal verdiğini tespit etti. Şahin ile en son görüşen ve bölgeye beraber gittikleri bilinen Gökhan Girgin, Sarısöğüt Mahallesi top sahası önünde polis tarafından yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Girgin, 21 Haziran'da Hakkı Şahin ile 17 SV 090 plakalı araçla Çan'ın Kızılelma köyüne gittiklerini, yolda Şahin'i göğsünden, karnından, belinden ve kafasından tüfekle ateş ederek öldürdüğünü, suç aletiyle birlikte de olay yerine bırakıp kaçtığını söyledi. Şüpheli Gökhan Girgin, Çan İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Girgin’in tarif ettiği, Kızılelma köyü yakınlarındaki ormanda arama yapan jandarma ekipleri, Hakkı Şahin'in cansız bedenine ulaştı.

Haberin Devamı

8 gün sonra bulunan Şahin'in cenazesi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şüpheli Gökhan Girgin'in, Çan İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri sürüyor.

Cüneyt Arkın ismini ona kim verdi? Türk sinemasının efsane oyuncularından Cüneyt Arkın, dün gece evinde fenalaştı. Kalbi duran Cüneyt Arkın, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Asıl mesleği doktor olan ve asıl adı da Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın'ın ismini nereden aldığı merak ediliyordu. Recep Ekicigil'in Cüneyt Arkın adını verme hikayesini usta sanatçı şu sözler ile anlatmıştı: "Artist Dergisi'nin yöneticisi Recep Ekicigil, Cüneyt Gökçer'in Cüneyt'ini, Arkın Kitabevi'nin sahibi Ramazan Arkın'ın da Arkın'ını birleştirip beni öyle lanse etti."