Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

Babalar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Başta şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm babaları rahmetle, hayır dua ile yâd ediyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan paylaştığı mesajında şu sözlere yer verdi:

Haberin Devamı

"Yüreğiyle, fedakârlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan tüm babaların #BabalarGünü’nü tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm babaları rahmetle, hayır dua ile yâd ediyorum" dedi.

 EMİNE ERDOĞAN'DAN 'BABALAR GÜNÜ' MESAJI

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Emine Erdoğan, "Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum." dedi.

 Emine Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım şu şekilde:

Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

Haberin Devamı

Günün vesilesiyle, baba sevgisinden mahrum kalmış çocuklarımıza, babalık duygusunu yüreğinde hissederek evini açan tüm koruyucu ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum.