Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden ile görüşme saati belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden ile görüşme saati belli oldu

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden ile görüşme saati belli oldu

NATO zirvesinin düzenlendiği Madrid'de bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasında bir görüşme gerçekleştirilecek. Erdoğan-Biden görüşmesinin saat 18.45'te olacağı açıklandı. İşte iki liderin gündem başlıkları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasındaki görüşmenin bugün Türkiye saatiyle 18.45'te olacağı açıklandı. Madrid'deki NATO zirvesinde gerçekleşecek görüşmenin yaklaşık bir saat sürmesi öngörülüyor.

Haberin Devamı

PROGRAM BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, NATO zirvesinin düzenlendiği Madrid'de bugün bir görüşme yapacak.

Beyaz Saray, Biden'ın programını paylaştı. Merakla beklenen görüşmenin saati 18.45 olarak belirlendi. İki liderin gündem başlıkları arasında ikili ilişkiler ve F-16'lar konusu yer alacak. Görüşmenin bir saat sürmesi bekleniyor.

MADRİD'DEKİ DÖRTLÜ ZİRVE DÜNYA BASININDA: ERDOĞAN'IN ZAFERİ!

Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum'da 'Finlandiya ve İsveç'in PYD/YPG ve Türkiye’de FETÖ olarak tanımlanan örgüte destek sağlamayacağı' üzerinde anlaşma sağlandı. Anlaşma dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Economist dergisi, Madrid'deki NATO zirvesinde, Türkiye'nin veto tehdidini kaldırması ile sonuçlanan anlaşmayı 'Erdoğan'ın zaferi' olarak yorumladı.

Haberin Devamı